Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Επίσκεψη του βουλευτή Ν.Φθιώτιδας Γιάννη Σαρακιώτη στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης

  


Ο βουλευτής του Νομού Φθιώτιδος Γιάννης Σαρακιώτης πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης με σκοπό να συζητήσει με το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό για τις παρεχόμενες υγειονομικές υπηρεσίες και να ενημερωθεί για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά προσωπικό και ασθενείς.

Οι εργαζόμενοι στο κέντρο υγείας τόνισαν την ανάγκη να στηριχθεί η Πρωτοβάθμια Δομή Υγείας και να ενισχυθεί το ανθρώπινο δυναμικό για την κάλυψη των αυξημένων λειτουργικών αναγκών του, που σήμερα, αξίζει να σημειωθεί, εξυπηρετεί τους περισσότερους πολίτες από κάθε άλλο Κέντρο Υγείας στη Στερεά Ελλάδα.

Ακολούθως, ο βουλευτής επεσήμανε ότι η αναβάθμιση της δημόσιας περίθαλψης αποτελεί κεντρική προτεραιότητα της Κυβέρνησης, ενώ αναγνώρισε τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλει το ανθρώπινο δυναμικό των κέντρων υγείας όλης της χώρας, υπογραμμίζοντας ότι τα κέντρα υγείας λειτουργούν χάρη στη καθημερινή προσπάθεια γιατρών και νοσηλευτών, οι οποίοι εργάζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Τέλος, ο κ. Σαρακιώτης τόνισε τη δέσμευσή του για ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών προκειμένου να δοθούν λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πρωτοβάθμια περίθαλψη.

1 σχόλιο:

  1. ΚΥΡΙΕ ΣΑΡΑΚΙΩΤΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ [ ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ] ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ . ΕΝΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟ . ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ Ν Δ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΣΥ ΡΙ ΖΑ ΕΠΙΑΣΕ ΑΡΑΧΝΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου