Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Ανακοινώθηκε επίσημα η πρώτη υποψηφιότητα για τον Δήμο Λοκρών (βίντεο)

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του συνδυασμού
"Λοκρίδα για όλους"




Την ανακοίνωση υποψηφιότητας του συνδυασμού "Λοκρίδα για όλους" με υποψήφιο Δήμαρχο Λοκρών το Θανάση Ζεκεντέ είχαμε χθες μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού STAR Κεντρικής Ελλάδας. (Ακολουθεί παρακάτω το βίντεο της συνέντευξης).

Συνάμα η Δημοτική Κίνηση «Λοκρίδα για όλους» εξέδωσε και ανακοίνωση-διακήρυξη των αρχών και θέσεων της νέας αυτης Δημοτικής Κίνησης Λοκρών, όπως ακολουθεί:




Διακήρυξη αρχών και θέσεων
Δημοτικής Κίνησης Λοκρών

Η Δημοτική Κίνηση «Λοκρίδα για όλους» δημιουργήθηκε, μέσα από την ανάγκη να εκφραστούν οι ενεργές δυνάμεις πολιτών του Δήμου Λοκρών που επιδιώκουν την ανατροπή της υστέρησης στην οποία έχει περιέλθει η περιοχή μας, ώστε να συμβάλουν στη δημιουργία των προϋποθέσεων για τη δυναμική ανασυγκρότηση και πραγματική ανάπτυξη του τόπου μας. 
ΣΥΝΘΕΤΟΥΜΕ το νέο και καινοτόμο με την εμπειρία έχοντας στόχο να πετύχουμε την ισόρροπη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, μέσα από την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών (καθαριότητας, φωτισμού, ύδρευσης, αποχέτευσης, κοινωνικής μέριμνας και προστασίας, χώρων αθλητισμού, πρασίνου και αναψυχής παιδιών και ενηλίκων).  
ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ στη ριζική αναμόρφωση της δομής και οργάνωσης του Δήμου, προκειμένου να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους Δημότες μας (ηλεκτρονικές υπηρεσίες, αξιοποίηση της νέας τεχνολογίας, πλήρη μηχανογράφηση, προμηθευτική και λογιστική διαφάνεια, θέσπιση σύγχρονων διαδικασιών, διασφάλιση της νομιμότητας και της ισονομίας των δημοτών, αναβάθμιση υποδομών του Δήμου μέσα από την κατασκευή νέων λειτουργικών γραφειακών χώρων, αμαξοστασίου και αποθήκης). 
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ στη συνεργασία μεταξύ όλων των δυνάμεων που θέλουν να προσφέρουν για το κοινό καλό του Δήμου μας και επιζητούμε τη συμμετοχή των πολιτών στη λήψη αποφάσεων, στηρίζοντας τις συλλογικές δράσεις, το πνεύμα εθελοντισμού και τη δημόσια λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής. 
ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΦΑΣΗ στην προετοιμασία μελετών για την ωρίμανση έργων, ώστε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, για να καλύψουμε το κενό υποδομών στην περιοχή μας. Θα εξαντλήσουμε τις δυνατότητες εξοικονόμησης πόρων και εύρεσης νέων πόρων (διαγωνιστικές διαδικασίες ανάθεσης έργων, ανακύκλωση και μείωση διακίνησης απορριμμάτων, αντικατάσταση λαμπτήρων με ενεργειακής εξοικονόμησης και αξιοποίηση δημοτικών χώρων για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας). 
ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ την εξωστρέφεια του Δήμου μας μέσα από την προβολή της περιοχής μας και την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της (πρωτογενής τομέας, βιομηχανία, τουρισμός και παραθερισμός, γεωγραφική θέση και οδικές αρτηρίες) για την ενεργή υποστήριξη της επιχειρηματικότητας για την ανάπτυξη των θέσεων εργασίας, με σεβασμό στο περιβάλλον. Στηρίζουμε την κοινωνική οικονομία και αλληλεγγύη. 
ΕΠΙΛΟΓΗ μας είναι μια Λοκρίδα ανοικτή και φιλόξενη για όλους!  
Μια Λοκρίδα που δίνει ευκαιρίες σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες και τους Δημότες του Δήμου Λοκρών, χωρίς διακρίσεις, αποκλεισμούς και περιορισμούς.  
Ξεπερνάμε τις διαχωριστικές γραμμές του χθες. Προχωράμε μπροστά με ένα κοινό όραμα για μια καλύτερη Δημοτική Αρχή. 
Προτεραιότητά μας είναι να διαμορφώσουμε ανθρώπινες συνθήκες για όλους τους Δημότες, με έμφαση στη νέα γενιά, τους νέους γονείς και όλους όσοι θέλουν να μείνουν και να δημιουργήσουν στην περιοχή μας.  
Το μέλλον μας ανήκει! Είναι ευθύνη μας να το οραματιστούμε μέσα από την ανανέωση και την επιλογή των ανθρώπων που έχουν τη γνώση, την εμπειρία, την ανιδιοτέλεια και πρωτίστως την επιθυμία και τη διάθεση να προσφέρουν και να τα καταφέρουν. 

Θανάσης Ζεκεντές
Υποψήφιος Δήμαρχος και μέλη της Δημοτικής Κίνησης Λοκρών «Λοκρίδα για όλους»Δύναμη Δημιουργίας και Ανανέωσης


Εμφάνιση μετά το 48:30 λεπτό του δελτίου ειδήσεων του Star Κεντρικής Ελλάδας.

32 σχόλια:

  1. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ Ο ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΛΙΟΛΙΟ. Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ... ΟΤΑΝ, ΚΑΙ ΑΝ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ (ΘΑ ΕΙΝΑΙ?) ΤΟΤΕ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ... (ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ... ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ...)

      Διαγραφή
  2. ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ. ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΖΕΚΕΝΤΕΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΖΕΚΕΝΤΕΣ... ΓΟΛΙΑΘ ΚΑΙ ΔΑΥΙΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΖΕΚΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΛΙΟΛΙΟ. ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΗΓΕΤΗΣ;;;
    ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΛΕΞΗ!!!!
    ΗΓΕΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ.... ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ;

      Διαγραφή
    2. Οι εκλογες δειχνουν καθε φορα ποιος ειναι ηγετης

      Διαγραφή
    3. ΠΟΛΛΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ , ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ , Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΑΚΙΩΤΗΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ .ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ!

      Διαγραφή
  6. Μην βιάζεστε.
    Θα εξαρτηθουν τα αποτελέσματα και απο τον συνδιασμο της δεξιάς. Επισης θα δουμε και τα άτομα του κου Καρατραντου Θωμά Πλεον δεν υπάρχει ο ξυλινος Ρουσσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΝΑΙ... ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ... ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΣΑΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ... ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ... ΛΙΟΛΙΟΣ ΡΕ!!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!!!!!!! ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΙΟΛΙΟΣ!!!!!!!!! ΤΟΣΕΣ ΗΤΕΣ ΦΑΓΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ???? ΜΠΛΕ ΓΑΤΑΚΙΑ....

      Διαγραφή
    2. Πρασινο γατάκι 😺 τι εχεις να πεις τωρα? Που θα κρυφτείς? Και που θα κρυψεις τον Λιολιο? Βρες μεγαλη κρυψώνα για να χωρέσετε και οι δυο. Ειτε ο Σουλιας ειτε ο Ζεκεντες θα ειναι ο νεος Δημαρχος. Ο δικος σου δεν θα παρει χαμπάρι που θα παει.

      Διαγραφή
  7. ΑΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ. ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ. ΘΑ ΤΟΝ ΣΑΡΩΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΜΟΝΟ ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΣΙΓΑ ΤΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΧΡΩΜΑ!!! ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ "ΒΑΡΟΣ" ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!! ΠΩΣ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ;;; ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΕΚΕΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΤΕΡΟΤΕΡΑ... ΓΝΩΡΙΖΕΣΤΕ;;; ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ... ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΖΕΚΕΝΤΕΣ ΡΕ ΣΕΙΣ. ΕΔΩ ΑΛΛΟΙ "ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΦΑΛΙΑ" ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΛΙΟΛΙΟ. ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΚΕΦΑΛΙ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΤΩΡΑ

      Διαγραφή
  9. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΛΙΒΑΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΟΥΛΙΑΣ. Ο ΜΟΝΟΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ Β ΓΥΡΟ ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΟΛΙΟΣ ΣΟΥΛΙΑΣ Η ΣΙΜΟΥ , ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ. VIRUS LOKROS

      Διαγραφή
  10. Ο ΤΣΕΡΤΟΣ Ή Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ; Ο ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ,ΟΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.ΣΟΥΛΙΑΣ Η ΣΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ.ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ Ο ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΙ ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ. Ο ΖΕΚΕΝΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ.Η ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΤΜΜΑΧΙΕΣ ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ,ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ Β ΓΥΡΟ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι πολύ νωρίς για να εκλέγεται δήμαρχο.Η ειρωνεία εν τω μεταξύ πάει σύννεφο... Μπλε γατάκια,πράσινα γατάκια και δεν συμαζεύεται... Ειλικρινά χωρίς να παίρνω πολιτική θέση έχω να πω ότι ο νυν δήμαρχος μπορεί να κριθεί διότι έχει διατελέσει μια θητεία 8.5 χρόνια τώρα.Τον Ζεκεντέ χωρίς να έχει παρελθόν στην δημοτική αρχή ως δήμαρχος,πώς μπορείτε και τον κρίνετε αλλά χειρότερα ακόμα,τον κατακρίνετε;; Πώς κάποιοι κακοπροαίρετοι πάτε να μηδενίσετε έναν νέο άνθρωπο; Δεν τον γνωρίζω,αλλα λυπάμαι για την μνησικακία που διακατέχει κάποιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΖΕΚΕΝΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ. Η ΛΟΚΡΙΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι αλλα δεν θα είναι μόνο οι 2τους στις εκλογές.Το μόνο που πετυχαίνουν ως τώρα είναι διάσπαση του κεντροαριστερού χώρου και αν το πάνε μέχρι τέλους έτσι θα χάσουν και οι 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θανάση?...ήσουν αντιδήμαρχος, 10 χρόνια πριν!...βάζεις για Δήμαρχος 10 χρόνια μετά!...ενώ έλειπες από τη πόλη σου και συνδικαλιζόσουν πολιτικά με το ΠΑΣΟΚ, που εξακολουθείς να είσαι με το σημερινό ΚΙΝΑΛ, όμως με τη ΠΑΣΕΟΤΕ, τι ακριβώς πρεσβεύεις?...που είσαι στο ΔΣ της!…κι από τα λεγόμενά σου, είτε με τις θέσεις εδώ μέσα, είτε με τη συνέντευξή σου στο τοπικό Star?...πρεσβεύεις κάτι παλαιοκομματικό… αναχρονισμένο μεν, αλλά δεν έχεις όραμα!...όπως και κανένας Δήμαρχος εως τώρα (ιδιαίτερα στη Λοκρίδα) δεν είχε όραμα!...μας λες για τα «χρόνια προβλήματα» του Δήμου μας…που ήσουν αντιδήμαρχος και πολιτεύτηκες με τη στήριξη ποιόυ?...Αυτού που σου «βάζει πλάτες», ενώ ως αντιδήμαρχος?...διαφωνούσες για «θέσεις» όχι όμως πολιτικα!...για να γνωρίζεις…η Αταλάντη, που είναι η πόλη του Δήμου, θέλει ο επερχόμενος της, να ΖΕΙ εδώ!...εγωιστικό?...δε νομίζω…είναι το αυτονόητο!...ίσως να έχουν πρόβλημα οι υπόλοιποι Δημότες της Λοκρίδας….που η Αταλάντη, δεν ήταν (ούτε είναι!) ποτέ τοπικιστική κοινότητα, αλλά όλοι οι υπόλοιποι πρώην Δήμοι…ήταν!...εύχομαι να έχουν «όραμα αυτοί που θα σε ακολουθήσουν», αλλά…έχεις «τρόπο σκέψης ΠΑΣΟΚ» που, λογικά?...θα είναι όμοιοί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα συμφωνήσω με τον παραπάνω κυριο. Συμφωνω απόλυτα με τα γραφόμενά του. Ο κος Λιολιος μπορει να κριθει για τα 8.5 χρονια που ειναι Δημαρχος. Οι υπόλοιποι, και οι τρεις υποψηφιοι σερνουν ενα παρελθον παλαιοκομματικο.Τους στελεχωνουν τα ιδια ατομα που εκλεγονται εδω και τριάντα χρονια. Φυσικα δεν εκλεγονται μονοι τους. Αυτο ειναι απόρροια το οτι εχουν σιχαθει οι νεοι την πολιτικη αλλα και τους πολιτικους.Αν δεν παρουν τα ηνια νεοι και αφθαρτοι τοτε μην ελπίζεται σε τιποτα. Οταν αναμιγνύεται καποιος 30 χρονια παει σιγουρα για ιδιο οφελος ή για την δοξα της εξουσιας. Ας αναρωτηθούμε επιτέλους τι θέλουμε απο τους εαυτούς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΙΣΤΑ... ΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΝΕΟΤΕΡΟΙ 3 ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΙΝΑΙ «ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΑΤΙΚΟΙ»... ΕΝΩ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΖΟΒΕΝΟ... ΠΟΛΙΤΙΚΑ...

      Διαγραφή
    2. Mαλλον δεν καταλάβατε καλά. Συμφωνω με τα λεγόμενα σας. Ο πρωτος που πρεπει να παει για αποσυρση ειναι ο Λιολιος. Δυστυχώς ομως απο οτι μαθαίνω και οι υπόλοιποι υποψήφιοι σερνουν απο κοντα τους ζωντανους νεκρους υποψηφίους.

      Διαγραφή
    3. Μιλάω με τον κύριο που συμφώνησε μαζί μου και μάλιστα…πλήρως!...άλλα με τα γραφόμενα μου…δεν κατάλαβε!...δεν στοχοποίησα προσωπικά τον κύριο Ζεκεντέ, αλλά τις επιλογές του και…συγκεκριμένα τις πολιτικές του επιλογές στα λεγόμενά του. Μιλάτε για τον κύριο Λιόλιο (ενώ δε μίλησα!), αλλά…ξεχνάτε πως στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές…στη δεύτερη Κυριακή?...τον έβγαλε μόνο η Αταλάντη, άσχετα το εάν είχε πάρει πάρα πολλού ψήφους από τη πρώτη Κυριακή…και μάλιστα…εκτός της Αταλάντης!...ίσως να έχει εμπεδώσει πως είναι ο «επαγγελματίας Συνδικαλιστής» (ο κύριος Λίολιος)!...που αν και διαφωνώ πολιτικά για τον τρόπο σκέψης του, συμφωνώ…για τον «συνδικαλισμό» του για τους συνδημότες μου….στην Αταλάντη...είναι πολύ «διαβασμένος»!...τον δίδαξε ο….τρόπος «σκέψης ΠΑΣΟΚ», της δεκαετίας που μεσουρανούσε κι ο ίδιος, ως συνδικαλιστής του κόμματός του!...όπως ακριβώς θέλει να «πρεσβεύσει» ως νέος Δήμαρχος, ο Θανάσης?..!!!...και γιατί δεν έχει τις «πλάτες» του νυν Δημάρχου?...κι έχει τις «πλάτες» πρώην εκλεγέντα Δημάρχου της έδρας του Δήμου μας (του πρώην Καποδιστριακού), που…διαφωνούσε, 10 χρόνια πριν…και τώρα?...συμφωνεί ή τον «τοποθέτησε» το σημερινό ΚΙΝΑΛ που νομίζει πως πρεσβεύει το παλαιό ΠΑΣΟΚ…της νέας Φώφης… του «δήθεν» σοσιαλισμού?...που ταυτόχρονα (από πλευράς ΝΔ), η κυρία Θεοδοσίου, ενώ κατέβηκε και βγήκε από τη πρώτη Κυριακή με επικεφαλή το νύν Δήμαρχο…ανεξαρτητοποιήθηκε!...τώρα?...λίγους μήνες πριν τις Δημοτικές?... σεβόμενη όμως τις ψήφους του πρώην Δήμου Δαφνουσίων… (η επιστολή της το λέει, όχι εγώ!)…ενώ τελικά, συντάχθηκε με την υποψηφιότητα του συντοπίτη της… κύριου Σούλια!...σα να λέμε…θέλετε να εκτοπίσετε τον Αταλαντηνέο…από την έδρα του Δήμου Λοκρών…που του ανήκει δικαιωματικά βάση του πληθυσμού του!...επίσης, λέτε να βάλουν «πλάτη» οι νέοι….που είμαι νέος!...αλλά ταυτόχρονα….δε με θέλετε γιατί?…δεν έχω την εμπειρία στη «πολιτική»!...ποιά «πολιτική»?...απλά λυπάμαι…μας διδάξατε λάθος «πολιτική»…δεν μας έχετε πεί ούτε ένα «με συγχωρείς» για το λάθος των «πολιτικών επιλογών σας» και….μας ζητάτε τα «ρέστα»…ενώ δεν έχετε δει καν…το εάν μπορούμε να σας προσφέρουμε «πολιτικό» έργο….που με τα λεγόμενά σας, δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με τη «πολιτική»…που τελικά?....μόνο εμείς ανησυχούμε!...κι ΟΧΙ για εμάς, αλλά ούτε για τα παιδιά μας (γιατί δε μπορούμε να κάνουμε, λόγω των «πολιτικών επιλογών» σας!), απλά…για το ΤΟΠΟ μας…για τον νέο «Κλησθενικό» Δήμο Λοκρών...!

      Διαγραφή
    4. Νομίζω ότι κάπου μπερδευτήκατε.ο κύριος παραπάνω έχω την εντύπωση ότι συμφωνεί με τα γραφόμενα τα δικά μου,στο κείμενο τις 19/01 που αναφέρω τα 8.5 χρόνια του νυν δημάρχου.

      Διαγραφή
  17. ΚΑΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΤΕ Ή ΣΑΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ? Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΟΥΣΕ ΑΠ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟ ... ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΟΔΩΡΗΣ ΧΕΙΜΑΡΑΣ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ.ΝΕΟΣ-ΑΦΘΑΡΤΟΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ-ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ-ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΩΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ(ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ)-ΑΤΑΛΑΝΤΙΝΑΙΟΣ.ΜΟΝΟ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠ ΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δλδ το ότι υπήρξε ανώτατος αξιωματικός του στρατού τον κάνει αυτομάτως και κατάλληλο να διοικήσει το Δήμο μας; Μωρέ μπράβο σκέψη...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου