Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Ποιος είναι ο νέος υποψήφιος δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές

 Τι πρεσβεύει η νέα δημοτική κίνηση
«Λοκρίδα για όλους»
της οποίας είναι επικεφαλής




Την πρώτη ανακοίνωση υποψηφιότητας για το Δήμο Λοκρών είχαμε μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό STAR Κεντρικής Ελλάδας. 

Πρόκειται για τον συνδυασμό "Λοκρίδα για όλους" με υποψήφιο Δήμαρχο Λοκρών το Θανάση Ζεκεντέ ο οποίος φιλοξενήθηκε από την κ. Λένα Παρασκευά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού

Τι πρεσβεύει όμως η νέα αυτή  Δημοτική Κίνηση; 

Ποιος είναι ο νέος υποψήφιος Δήμαρχος Θανάσης Ζεκεντές;

Μία πρώτη εικόνα  για τον συνδυασμό "Λοκρίδα για όλους" λαμβάνουμε από την ανακοίνωση-διακήρυξη των αρχών και θέσεων που δημοσιοποίησε η  Δημοτική Κίνηση λίγο πριν την συνέντευξη του κ. Ζεκεντέ στο κανάλι της Λαμίας αλλά και από το βιογραφικό του ίδιου υποψηφίου Δημάρχου που δημοσιοποιήθηκε αμέσως μετά και που ακολουθεί:

Λοκρίδα για όλους
Διακήρυξη αρχών και θέσεων
Δημοτικής Κίνησης Λοκρών

Η Δημοτική Κίνηση «Λοκρίδα για όλους» δημιουργήθηκε, μέσα από την ανάγκη να εκφραστούν οι ενεργές δυνάμεις πολιτών του Δήμου Λοκρών που επιδιώκουν την ανατροπή της υστέρησης στην οποία έχει περιέλθει η περιοχή μας, ώστε να συμβάλουν στη δημιουργία των προϋποθέσεων για τη δυναμική ανασυγκρότηση και πραγματική ανάπτυξη του τόπου μας.

ΣΥΝΘΕΤΟΥΜΕ το νέο και καινοτόμο με την εμπειρία έχοντας στόχο να πετύχουμε την ισόρροπη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, μέσα από την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών (καθαριότητας, φωτισμού, ύδρευσης, αποχέτευσης, κοινωνικής μέριμνας και προστασίας, χώρων αθλητισμού, πρασίνου και αναψυχής παιδιών και ενηλίκων).

ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ στη ριζική αναμόρφωση της δομής και οργάνωσης του Δήμου, προκειμένου να βελτιώσουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες στους Δημότες μας (ηλεκτρονικές υπηρεσίες, αξιοποίηση της νέας τεχνολογίας, πλήρη μηχανογράφηση, προμηθευτική και λογιστική διαφάνεια, θέσπιση σύγχρονων διαδικασιών, διασφάλιση της νομιμότητας και της ισονομίας των δημοτών, αναβάθμιση υποδομών του Δήμου μέσα από την κατασκευή νέων λειτουργικών γραφειακών χώρων, αμαξοστασίου και αποθήκης).

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ στη συνεργασία μεταξύ όλων των δυνάμεων που θέλουν να προσφέρουν για το κοινό καλό του Δήμου μας και επιζητούμε τη συμμετοχή των πολιτών στη λήψη αποφάσεων, στηρίζοντας τις συλλογικές δράσεις, το πνεύμα εθελοντισμού και τη δημόσια λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΦΑΣΗ στην προετοιμασία μελετών για την ωρίμανση έργων, ώστε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, για να καλύψουμε το κενό υποδομών στην περιοχή μας. Θα εξαντλήσουμε τις δυνατότητες εξοικονόμησης πόρων και εύρεσης νέων πόρων (διαγωνιστικές διαδικασίες ανάθεσης έργων, ανακύκλωση και μείωση διακίνησης απορριμμάτων, αντικατάσταση λαμπτήρων με ενεργειακής εξοικονόμησης και αξιοποίηση δημοτικών χώρων για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας).

ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ την εξωστρέφεια του Δήμου μας μέσα από την προβολή της περιοχής μας και την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της (πρωτογενής τομέας, βιομηχανία, τουρισμός και παραθερισμός, γεωγραφική θέση και οδικές αρτηρίες) για την ενεργή υποστήριξη της επιχειρηματικότητας για την ανάπτυξη των θέσεων εργασίας, με σεβασμό στο περιβάλλον. Στηρίζουμε την κοινωνική οικονομία και αλληλεγγύη.

ΕΠΙΛΟΓΗ μας είναι μια Λοκρίδα ανοικτή και φιλόξενη για όλους!

Μια Λοκρίδα που δίνει ευκαιρίες σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες και τους Δημότες του Δήμου Λοκρών, χωρίς διακρίσεις, αποκλεισμούς και περιορισμούς.

Ξεπερνάμε τις διαχωριστικές γραμμές του χθες. Προχωράμε μπροστά με ένα κοινό όραμα για μια καλύτερη Δημοτική Αρχή.

Προτεραιότητά μας είναι να διαμορφώσουμε ανθρώπινες συνθήκες για όλους τους Δημότες, με έμφαση στη νέα γενιά, τους νέους γονείς και όλους όσοι θέλουν να μείνουν και να δημιουργήσουν στην περιοχή μας.

Το μέλλον μας ανήκει! Είναι ευθύνη μας να το οραματιστούμε μέσα από την ανανέωση και την επιλογή των ανθρώπων που έχουν τη γνώση, την εμπειρία, την ανιδιοτέλεια και πρωτίστως την επιθυμία και τη διάθεση να προσφέρουν και να τα καταφέρουν.


Θανάσης Ζεκεντές
Υποψήφιος Δήμαρχος
και μέλη της Δημοτικής Κίνησης Λοκρών
«Λοκρίδα για όλους»

Δύναμη Δημιουργίας και Ανανέωσης



Ποιος είναι ο Θανάσης Ζεκεντές


Γεννήθηκε το 1978 και μεγάλωσε στην Αταλάντη Φθιώτιδας. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (2000) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην «Οικονομική Πολιτική και Εφαρμοσμένη Οικονομική» (2002). 

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 2004 ως μελετητής – σύμβουλος επιχειρήσεων σε έργα ερευνών αγοράς, σύνταξης οικονομοτεχνικών μελετών του αναπτυξιακού νόμου, επιχειρηματικών σχεδίων και χρηματοοικονομικών μοντέλων για την εκτίμηση της βιωσιμότητας νέων επενδύσεων (Ελληνικές Επενδύσεις – Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Α.Ε.). 

Στη συνέχεια εργάστηκε ως μελετητής – σύμβουλος σε έργα μελετών σκοπιμότητας Σ.Δ.Ι.Τ. (Συμπράξεις Δημόσιου Ιδιωτικού Τομέα) και μελετών αξιοποίησης και εκτίμησης ακίνητης περιουσίας (DTZ Greece), παράλληλα έχει συνεργαστεί ως εμπειρογνώμονας με την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή (Ο.Κ.Ε.) της Ελλάδας. 

Σήμερα εργάζεται στον Όμιλο ΟΤΕ, ως Προϊστάμενος Τμήματος, με κύριο αντικείμενο τον προϋπολογισμό και την παρακολούθηση του επενδυτικού προγράμματος των Τεχνικών Υπηρεσιών του Ομίλου.

Έχει ενεργή συμμετοχή στα κοινά, έχοντας διατελέσει:
  • Αντιδήμαρχος (2010) και Δημοτικός Σύμβουλος Αταλάντης (2007-10).
  • Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. στο Κέντρο Προστασίας Παιδιών «Μιχαλήνειο» Πειραιά (2010-13). 
  • Εκπρόσωπος των φοιτητών στα όργανα συνδιοίκησης του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών (1997-2002).
  • Γενικός Γραμματέας του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων (ΠΑ.Σ.Ε.) Ο.Τ.Ε. (2015-2018), Β΄ Αντιπρόεδρος (2014-15) και μέλος Δ.Σ. (2012-2018). 
  • Υποψήφιος Βουλευτής στο Νομό Φθιώτιδας το 2015.
  • Μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας (από το 2013) και Πρόεδρος της Προοδευτικής Δημοκρατικής Συνεργασίας Οικονομολόγων (από το 2017).
  • Πρόεδρος του Μορφωτικού Ψυχαγωγικού Συλλόγου «Η Αταλάντη» (από το 2015).


17 σχόλια:

  1. Καλό, χρυσό παιδί αλλα δεν κανει για Δημαρχος. Για εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κανει. Οτι εχει καταφερει εως τωρα το εχει καταφέρει με την σημαια του ΠΑΣΟΚ. Είναι κατω των σαράντα ετων και πρεσβεύει το νεο στηρίζοντας τον ΠΑΣΟΚ. Ολα του, ξεκινανε και τελειωνουν στο ΠΑΣΟΚ. Ειναι λιγος ακομη και μπροστα στον σημερινο Δημαρχο του τιποτα.
    Αναμένουμε μηπως και δουμε κατι ελπιδοφορο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον Ζεκεντέ μιλάς; ή για τον Λιολιο; ή για την πρόεδρο της τοπικής της ΝΔ που θέλει να είναι και η υποψήφια δήμαρχος της ΝΔ;

      Διαγραφή
    2. ή μήπως για τον υποψήφιο δήμαρχο του ΚΚΕ;

      Διαγραφή
    3. Πολλοί οι υποψήφιοι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ τελικά...

      Διαγραφή
    4. ΕΝΩ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!! ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!!!!
      ΖΕΚΕΝΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!!

      Διαγραφή
    5. Για σύμβουλος μπορεί Οχι και για Δήμαρχος ομως. Μην το παρατραβάμε και τοσο πολυ. Θελει πολυ προσπάθεια ακομη ο Ζεκεντες.

      Διαγραφή
  2. ΟΧΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο ΖΕΚΕΝΤΕΣ.
    ΝΑ ΜΗ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.
    Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ -ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ- ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ. ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΣΗΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
    Ο ΖΕΚΕΝΤΕΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΡΕΨΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχει ποτέ περίπτωση, άνθρωπος νοικοκύρης που κοιτάει να δουλέψει και να φροντίσει την οικογένειά του,να κάτσει να ασχοληθεί με τα κοινά και τη μίζερη περιοχή μας;
    Οι υποψήφιοι στην περιοχή μας είναι ο καθρέφτης μας... χάλι μαύρο και από λόγια χορτάσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πεστα Χρυσόστομε!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ,ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ!VIRUS LOKROS

      Διαγραφή
    3. KKE ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ...

      Διαγραφή
  4. ΧΑΜΟΣ! ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ,ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΠΡΩΤΑ 41 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΗΜΟ ,ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΛΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΙΒΑΝΑΤΕΣ . ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΕ 5 ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ. ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΛΠΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.ΟΠΟΤΕ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ 3ΜΕΛΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 5ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ 5ΜΕΛΗ ΣΕ 7ΜΕΛΗ ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕ 3,5%ΒΓΑΖΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Ο ΖΕΚΕΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΧΕΙΜΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΝΩΤΙΚΟΣ,ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ,ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΚΡΙΔΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΠΟΤΕ....ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!ΤΙ; ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ;ΤΙ;ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΕΔΩ;...ΕΛΑ ΡΕ!!!

      Διαγραφή
  6. Σου ξεφεύγουν ή θέλεις και τα λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εύχομαι ολόψυχα να εκλεγεί Δημαρχος γιατί διακρίνω τα εξής στο πρόσωπο του: Νέος Έχει όρεξη για να δώσει των καλύτερο εαυτό του. Αγαπάει τον άνθρωπο και σέβεται τα δικαιώματα του. Τίμιος Ηθικός. Εργατικός και γνώστης σε αυτά που αναλαμβάνει. Εύχομαι καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου