Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Κλείνουν και τα γραφεία πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας στο Δήμο Λοκρών.



Παρά τις διαβεβαίωσεις του Δημάρχου ΛΟΚΡΩΝ κ. Ν.Λιόλιου κλείνουν και τα γραφεία πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας στο Δήμο Λοκρών όπως έκλεισε και ο ΟΤΕ, παρότι η Δημοτικη αρχή είχε δηλώσει οτι τιποτα δεν θα κλείσει.

Τα σχολεια της ΛΟΚΡΙΔΑΣ και οι καθηγητες τους καθως και τα φροντιστήρια θα αναγκαζονται να κανουν 160 χλμ οταν χρειαζονται να εξυπηρετηθούν και να πηγαίνουν στη ΛΑΜΙΑ , όπως την 10ετία του ΄80, ενώ προτάσεις για την μείωση του κοστους της λειτουργίας των υπάρχει και είναι αυτής της μεταστέγασης των Γραφείων στο χώρο του πρώην ΙΕΚ Αταλάντης στο ΕΠΑΛ Αταλάντης, ξενοικιάζοντας τα 2 λειτουργούντα γραφεία που πληρώνουν ενοίκιο. Πέραν αυτου μειώνει τις θέσεις εργασίας στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια της Λοκρίδας μιας και οι υπάλληλοι θα αναγκαστούν να πάνε στην ΛΑΜΙΑ 80 χλμ. μακρυά.

Το μνημόνιο δυστυχώς δεν το ξεπερνούν ούτε δημοτικές αρχές αλλα ούτε οικονομικές και ανθρώπινες θυσίες ,το ζούμε με το κλείσιμο όλων των υπηρεσιών στην ΛΟΚΡΙΔΑ.Σειρά μετά έχουν η εφορεία,η ΔΕΗ, το ΙΚΑ Αταλάντης?

Πάντως ο λαός της περιοχής Λοκρίδας έχει δυστυχώς σκύψει το κεφάλι και περιμένει τους δημοτικούς συμβούλους και τον δήμαρχο να δείξουν φιλότιμο και να κρατήσουν τις υποσχέσεις τους.

2 σχόλια:

  1. ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΠ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΛ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΔΥΟ-ΤΡΙΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου