Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Βροχή τα εξώδικα στη ΔΕΗ για το χαράτσι στα ακίνητα από πολλούς Δήμους της χώρας - Ο Δήμος Λοκρών τι κάνει;


  
Πολλοί είναι οι Δήμοι που ήδη έχουν καταθέσει εξώδικα στη ΔΕΗ για το χαράτσι στα ακίνητα. Δήμαρχοι και Δημοτικά Συμβούλια όλης της χώρας έχουν ξεκινήσει τη μάχη της υπεράσπισης των δημοτών τους από την ωμή κρατική αυθαιρεσία.

Ο Δήμος Λοκρών τι κάνει; 

Ποιες είναι οι ενέργειες του Δημάρχου και οι (ομόφωνες;) αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για την προστασία των δημοτών του από αυτή την κραυγαλέα περίπτωση κρατικής αυθαιρεσίας;

Περιμένουμε να μάθουμε τι ενέργειες έχουν γίνει από τον Δήμο μας ή τι προτίθενται να κάνουν Δήμαρχος και Δημοτικό Συμβούλιο για το συγκεκριμένο θέμα.

2 σχόλια:

  1. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΛΟΚΡΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΉ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΧΡΙΣΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΣΜΟΥ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑΧΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς ενημέρωση σας: Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λοκρών στην συνεδρίασή του στις 11/11/2011 εξέδωσε ψήφισμα αναφορικά με την καταβολή του ειδικού τέλους στη ΔΕΗ.
    Το θέμα αυτό απασχόλησε σοβαρά το Δ.Σ. το οποίο έλαβε την καλύτερη δυνατή απόφαση προς όφελος των δημοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου