Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λοκρών


Την  Παρασκευή  18 Νοεμβρίου συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λοκρών στο Δημοτικό Κατάστημα στην Αταλάντη με πρόεδρο τον Δήμαρχο Λοκρών κ. Νικόλαο Λιόλιο και με τους υπευθύνους πολιτικής προστασίας, Αντιδήμαρχο κ. Τσέρτο  Κώστα και Περλεπέ Μιχάλη καθώς και με τους Αντιδημάρχους κ. Γιάννη Μπονόβα, Δημήτριο Τσοχαντάρη και τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων. 

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν Εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού Σώματος , της ΕΛΑΣ του Κ.Υ Αταλάντης του Δασαρχείου Αταλάντης, του Λιμεναρχείου Αταλάντης, της ΔΕΗ,της  ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ, ο Διευθυντής  του Δήμου Λοκρών  και ο προϊστάμενος της Τεχνικής Υπηρεσίας.

   Οι συμμετέχοντες συζήτησαν για τους σκοπούς και τη λειτουργία της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας, η οποία έχει σαν στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη πρόληψη και αντιμετώπιση συνεπειών από ενδεχόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα  και προς αυτή την κατεύθυνση συνδιαμορφώθηκαν οι απόψεις για τον τρόπο δράσης.


    Πιο συγκεκριμένα, για την περιοχή του Δήμου Λοκρών συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πρόληψη, την ετοιμότητα, και την αποκατάσταση των ζημιών από ενδεχόμενες φυσικές καταστροφές, καθώς και το συντονισμό και τη συνεργασία μεταξύ των αρμόδιων φορέων κατά την τρέχουσα χειμερινή περίοδο.   

Η εμπειρία της προηγούμενης χρονιάς έδειξε  ότι ο Δήμος Λοκρών έχει τη δυνατότητα  να ανταπεξέλθει στις δύσκολες καταστάσεις ακραίων καιρικών φαινομένων (χιόνια, παγετό),αλλά παράλληλα ζητά την ενίσχυση από τις Δομές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος  καθώς και της εταιρείας ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ  για την έμπρακτη στήριξη με τα ανάλογα μέσα όταν αυτό κριθεί απαραίτητο και ανάλογα των καθηκόντων και δεσμεύσεων που έχει ο κάθε φορέας. 

6 σχόλια:

  1. KAΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΚΥΡΙΕ ΛΙΟΛΙΕ.ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΑ.ΚΑΙ Ο ΤΣΕΡΤΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΛΕΣΙΝΑΙΟΙ ΤΡΕΧΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ.Ο ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ.ΑΠΟ ΕΡΓΑ ...ΣΩΘΗΚΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ;
    ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ;
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΘΕΣΟΥΝ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ;
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΛΙΟΛΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΥΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΝΛΗΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΑΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΕΔΩΣΕ ΛΥΣΗ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΙΧ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΛΟΓΩ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΝΟΙΧΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΟΝΟΒΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΕΣΙΝΕΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ Ο ΔΕΞΙΟΣ 'ΠΕΡΛΕΠΕΣ'ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ.ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΣΕΡΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Γ.ΔΟΥΜΠΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ,ΓΚΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΠΑΤΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΜΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΞΩ ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΕ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΙΜΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου