Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Τελειωμό δεν έχουν οι κλοπές και οι διαρρήξεις στη Λοκρίδα

Μεγάλο κύμα κλοπών και διαρρήξεων τις τελευταίες ημέρες στην Αταλάντη και σε όλη Λοκρίδα - Έντονη ανησυχία των κατοίκων, έκκληση για προστασία

Οι κάτοικοι της Λοκρίδας αισθάνονται απροστάτευτοι και ζουν μέσα σε ένα κλίμα καθημερινού φόβου. Οι κλοπές και οι διαρρήξεις έχουν αρχίσει καιρό πριν άλλα το τελευταίο διάστημα έχουν πολλαπλασιαστεί επικίνδυνα. 

Η αστυνομία αδυνατεί να προστατέψει τους πολίτες και δεκάδες υποθέσεις παραμένουν ανεξιχνίαστες με αποτέλεσμα να εντείνουν την ανασφάλεια των κατοίκων, που φοβούνται μέσα στα ιδία τους τα σπίτια. Οι ηλικιωμένοι που μένουν μονάχοι περνάνε τη νύχτα ξύπνοι υπό τον φόβο επιδρομών στην περιούσια τους. 

Οι διαρρήξεις σε σπίτια πολλές στην περιοχή. Πρόσφατα θύμα διαρρηκτών έπεσε και ένας γνωστός επαγγελματίας της περιοχής, ιδιοκτήτης πρατηρίου καυσίμων. Οι άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από το σπίτι του, αφού το διέρρηξαν, μεγάλο χρηματικό ποσό. Το θύμα  αναγκαστικά στο σπίτι τις εισπράξεις δύο ημερών, αφού το Σαββατοκύριακο οι τράπεζες είναι κλειστές και δεν μπορούσε να τις καταθέσει στο λογαριασμό.

Βέβαια δεν λείπουν και οι κλοπές αυτοκινήτων. Χθες άλλος επαγγελματίας - ηλεκτρολόγος της περιοχής έπεσε θύμα κλοπής. Δράστες έκλεψαν το αυτοκίνητο -τύπου κλούβα- το οποίο ακόμη αγνοείται.

Οι κλοπές και οι διαρρήξεις σπιτιών τελειωμό δεν έχουν...

Με την συχνότητα που γίνονται οι διαρρήξεις οι κάτοικοι σκέφτονται ποιο μπορεί να είναι το επόμενο χτύπημα. 
Οι κάτοικοι κάνουν έκκληση για προστασία από τις τοπικές αρχές (ποιες αρχές; θα μου πείτε..) και εκφράζουν την ανάγκη της πρόληψης τέτοιων εγκλημάτων.

Βέβαια το θέμα αναδεικνύεται κάθε τόσο, αλλά οι τοπικές αρχές δυστυχώς αδυνατούν να προστατέψουν έστω και στο ελάχιστο τους πολίτες και τις περιουσίες τους...

2 σχόλια:

  1. Οι συναγερμοί πλέον είναι απαραίτητοι σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥΣ; ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου