Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Πρόκληση για τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ η πρόσκληση της «χρυσής αυγής»



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  

Αποτελεί πρόκληση για τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ η πρόσκληση της «χρυσής αυγής» με το πρόσχημα της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης, στην ημερίδα που οργανώνουν τα σωματεία της επιχείρησης για να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και οι λύσεις τους.

Αυτοί που εγκληματούν κατά συναδέλφων γιατί έχουν σκουρόχρωμο δέρμα.

Αυτοί που ανοίγουν δουλεμπορικά γραφεία ευρέσεως εργασίας, με φθηνούς αποκλειστικά, «ανοιχτόχρωμους» εργάτες προσφορά για τους καπιταλιστές που βοηθούν το έθνος, για να προχωρά απρόσκοπτα η κερδοφορία τους.

Αυτοί που καλλιεργούν το φυλετικό φανατισμό, τον τραμπουκισμό και δηλητηριάζουν τη νέα γενιά με την δήθεν ιδεολογία τους, καλούνται σε συζήτηση.

Την ίδια στιγμή που η φασιστική - ναζιστική - εγκληματική αυτή οργάνωση διαπράττει εγκλήματα κατά των εργατών και αποτελεί ιστορικά αποδεδειγμένα στρατό του κεφαλαίου ενάντια στο εργατικό λαϊκό κίνημα, την ίδια στιγμή καλείται με ευθύνη της ηγεσίας του σωματείου  να συνδράμει στην συζήτηση για τα προβλήματα των εργατών της ΛΑΡΚΟ.


Το σωματείο μετάλλου και το ΕΑΜ καλούμε τους συναδέλφους να καταδικάσουν την ενέργεια τους. Να μην αποδεχθούν την παρουσία της Χ.Α. Να μη τολμήσουν να πατήσουν το πόδι τους στο εργοστάσιο οι χιτλερικοί φασίστες. Χρειάζεται η πιο βαθιά απομώνοση  τους.

Να μην δεχτεί κανένας  "αλληλεγγύη", δηλαδή ελεημοσύνη, από τους χρυσαυγίτες. Να αποκαλύψουμε στη νεολαία με ιδεολογικά και ιστορικά επιχειρήματα το ρόλο του φασισμού, των ταγμάτων εφόδου, γιατί ενημερωμένος λαός και νεολαία είναι ασπίδα για να μην παρασυρθούν από αντιλαϊκά αποβράσματα. Περιφρούρηση και επαγρύπνηση παντού, ένταση της πληροφόρησης και καταγγελία κάθε επιθετικής ενέργειας που τυχόν θα επιχειρήσουν. Όποιο χέρι φασίστα τολμήσει και σηκωθεί ενάντια στο λαϊκό κίνημα και τους αγωνιστές, να του κόβεται πολιτικά αυτοστιγμεί και από τη ρίζα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου