Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Κάλλιο αργά παρά ποτέ…


Το Υπουργείο Υγείας φαίνεται να υιοθετεί το αίτημα για αλλαγή στο αυξημένο κόστος τηλεφωνικής κλήσης προς τον ΕΟΠΥΥ που επιβαρύνεται ο ασφαλισμένος. 

Υπενθυμίζουμε ότι ο  βουλευτής Ευβοίας κ. Συμεών Κεδίκογλου είχε καταθέσει από τον περασμένο Αύγουστο ερώτηση στον Υπουργό Υγείας (με αριθμό 998/24-08-12) για το καρτέλ που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των εταιριών και το αυξημένο κόστος στο οποίο υποχρεώνεται ο ασφαλισμένος που επιθυμεί να κλείσει τηλεφωνικό ραντεβού στον ΕΟΠΥΥ.  
  
Το Υπουργείο τότε είχε τοποθετηθεί ότι θα συνεχίσει την διαπραγμάτευση με τις ανάδοχες εταιρίες, ενώ μόλις  την Παρασκευή σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο αναπληρωτής Υπουργός κ. Σαλμάς δήλωσε ότι έχει ζητήσει να βρεθεί νομικός τρόπος για να μην επιβαρύνονται έτσι οι πολίτες.


Ο Συμεών Κεδίκογλου προτίθεται να συμβάλλει περαιτέρω με προτάσεις σε μία επιλογή με την οποία δεν επιβαρύνεται ο ασφαλισμένος και αξιοποιούνται οι υπάρχουσες δομές της Κοινωνικής Ασφάλισης για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου