Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Επίσκεψη μελών της διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Φθιώτιδας


Την Τετάρτη, 21-11-2012, πραγματοποιήθηκε μη προγραμματισμένη επίσκεψη μελών της διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Φθιώτιδας και συγκεκριμένα του κ. Παπαδημητρίου, Προέδρου του παραρτήματος Φθ/δας, μαζί με εργαζόμενο του φορέα στον Δήμαρχο Λοκρών, στο Δημαρχείο του Δήμου Λοκρών, στην Αταλάντη.

Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων γύρω από τις δράσεις του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ενημέρωση του κ. Δημάρχου για τις νέες δράσεις αυτού του έτους και συζήτηση γύρω απ’ την προετοιμασία του Εράνου.

Επισημάνθηκε επίσης η συμμετοχή του Δήμου Λοκρών στον Έρανο στις αρχές του 2012, όπου με τη βοήθεια του Αντ/ρχου Κοινωνικής Προστασίας, του τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού, του Κ. Υγείας Αταλάντης, Δ/ντών Σχολικών Μονάδων και του Ιερέα της Μητρόπολης, συγκεντρώθηκε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που δόθηκε στον Ερυθρό Σταυρό.


Ο κ. Δήμαρχος μετά από τηλεφωνική ενημέρωση που ζήτησε από την προϊσταμένη του τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού, έθεσε το θέμα της  υποστήριξης και της αλληλοβοήθειας των δημοτών και των υπηρεσιών του  Δήμου Λοκρών από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό του Νομού.

Επειδή ο Ερυθρός Σταυρός πραγματοποιεί παροχές σε είδη πρώτης ανάγκης και διαβίωσης και σε υπηρεσίες σε άλλες περιοχές του Νομού, ο Δήμαρχος Λοκρών ζήτησε επίσημα, αλλά και εγγράφως μέσα από την υπηρεσία του Δήμου, την έμπρακτη βοήθεια του φορέα προκειμένου να βοηθηθούν και οι πολίτες του Δήμου των Λοκρών  που βρίσκονται σε αδυναμία, ώστε οι ερανικές δράσεις να πραγματοποιούνται στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας  των ενεργειών των φορέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου