Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΜΑΚΡΗ-ΘΕΟΔΩΡΟΥ: Ερώτηση στη Βουλή προς τον ΥΕΘΆ γα την καταβολή μερισμάτων του Μετοχικού Ταμείου Στρατού


Ερώτηση  στη Βουλή κατέθεσε η Βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ κ.Ελένη Μακρή-Θεοδώρου προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας σχετικά με την καταβολή μερισμάτων του Μετοχικού Ταμείου Στρατού. 

Στην ερώτηση της η κ. Μακρή αναφέρει:

"Οι εν ενεργεία στρατιωτικοί και αστυνομικοί έχουν καταβάλει εισφορές στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού. Μέχρι σήμερα έχουν ικανοποιηθεί τα αιτήματα των δικαιούχων που έχουν υποβληθεί στο Ταμείο μέχρι το τέλος του έτους 2008.
Η καθυστέρηση πληρωμής του Ταμείου σε αιτήσεις δικαιούχων οφείλεται αποκλειστικά στην υφιστάμενη έλλειψη ρευστότητας του.
Όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα απόστρατοι αξιωματικοί κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, όπου καταγράφεται πλήθος οικονομικών και διαχειριστικών ατασθαλιών:
Πρώην υπάλληλοι του ΝΙΜΙΤΣ και του Μ.Τ.Σ συνταξιοδοτούνται από το Μ.Τ.Σ καθώς και αγωνιστές της εθνικής αντίστασης. Το Μ.Τ.Σ έχει χορηγήσει παρατύπως δάνεια και μερίσματα σε μη δικαιούχους.

 Κατόπιν αυτών ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός: 1) Αληθεύουν αυτά τα δημοσιεύματα; Αν ναι το υπουργείο έχει προβεί σε ενέργειες διεκδίκησης των απολεσθέντων πόρων του ταμείου; 2) Πότε προβλέπεται να καταβληθούν τα μερίσματα στους νόμιμα δικαιούχους;"
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου