Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Η Ελένη Μακρή-Θεοδώρου στην έναρξη του 1ου Συνέδριου ‘ΘΕΡΜΑΛΙΣΜΟΣ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ’ στα Καμένα Βούρλα

Κατά το χαιρετισμό της στην έναρξη του 1ου Συνέδριου ‘ΘΕΡΜΑΛΙΣΜΟΣ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ’ στα Καμένα Βούρλα, η βουλευτής Φθιώτιδας κα Ελένη Μακρή-Θεοδώρου αναφέρθηκε στην υφιστάμενη κατάσταση για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τόνισε  εξαρχής ότι η αξιοποίηση των δυνατοτήτων της ευρύτερης περιοχής απαιτεί τη συνεργασία όλων προκειμένου να συμβάλλουν στην αναπτυξιακή της πορεία
  
Αναφερόμενη στους παράγοντες που επηρεάζουν τον τουρισμό και κυρίως στην οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΄΄περί εφαρμογής των δικαιωμάτων των ασθενών στο πλαίσιο της διασυνοριακής υγειονομικής περίθαλψης΄΄ προσδιόρισε όλες εκείνες τις συνθήκες που μπορούν να κάνουν τη Φθιώτιδα τον πρώτο προσπελάσιμο τουριστικό προορισμό για ΑμεΑ σε Ελλάδα και Ευρώπη. 
Άλλωστε, μέσα στο καλοκαίρι θα τοποθετηθούν ράμπες πρόσβασης σε παραλίες των Δήμων Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου και Στυλίδας. 

Επιπροσθέτως, ο συνδυασμός θάλασσας-βουνού, ιαματικών πηγών, εύκολης πρόσβασης σε νησιά, σε γραφικά χωριά και αρχαιολογικούς/ιστορικούς χώρους μπορεί να αποτελέσει εξαιρετική επιλογή και μοναδική ευκαιρία επίσκεψης για κάθε επισκέπτη.

      
Μεταξύ άλλων, η κα Μακρή πρότεινε την στοχευμένη προβολή του τουριστικού προϊόντος πέραν του διαδικτύου, των εκθέσεων, τη διοργάνωση ημερίδων, την πραγματοποίηση εκδηλώσεων, κυρίως την εκμετάλλευση κατάλληλων εργαλείων, με στόχο την προώθηση της επισκεψιμότητας για ολόκληρη την περιοχή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου