Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Εγκαίνια γραφείων Χρυσής Αυγής στην Αταλάντη - Πρόσκληση



ΠΥΡΗΝΑΣ   ΛΟΚΡΙΔΟΣ
Τηλέφωνα Γραφείων : 2233097907 – 6976943979


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Πυρήνας  Λοκρίδας   σας   προσκαλεί   στα    εγκαίνια    των γραφείων  στην    Αταλάντη  Εθνικής   Αντιστάσεως  34   στις 18 / 5 / 2013 ημέρα Σάββατο    και   ώρα 19:30.   
Θα παραστούν οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου   Η.Παναγιώταρος , Μ.Αρβανίτης και ο πρώην βουλευτής Φθιώτιδος Α.Γκλέτσος

14 σχόλια:

  1. Η Χρυσή Αυγή είναι δηλητήριο. Δηλητηριάζει νέα παιδιά και τους εμφανίζει τους διωγμούς (που και οι πατεράδες μας υπέστησαν) ως περιπέτεια. Οι διωγμοί, ο μιλιταρισμός, η νομιμοποίηση των υπερανθρώπων, αυτών που έχουν δικαίωμα ζωής ή θανάτου επί των... υπανθρώπων, είναι μόνον η αρχή - το δικό μας 1933. Στο τέλος, το 1945 τα παιδιά κατέδιδαν τους γονείς τους και τους εκτελούσαν οι ναζιστικές ομάδες θανάτου σαν σκυλιά.
    Καιρός να τελειώνει αυτό το μακάβριο αστείο. Το 1933 οι Γερμανοί δεν ήξεραν. Ούτε οι Ιταλοί το 1923. Τώρα όλοι γνωρίζουμε. Ξέρουμε τι είναι οφασισμός και σε ποια αποκτήνωση οδηγεί τον άνθρωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ Κ ΤΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΠΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουν εκτιμήσει λάθος στη Χρυσή Αυγή, αν πιστεύουν ότι το κρεσέντο τους κατά των θεσμών και υπέρ του...Χίτλερ θα τους βοηθήσει.
    Η αργή αλλά σταθερή πορεία της χώρας προς τη σταθεροποίηση μειώνει την υπομονή των πολιτών έναντι των διαφόρων εξτρεμιστικών θέσεων και κομμάτων. Αργά ή γρήγορα, η Δημοκρατία που τους επέτρεψε να γεννηθούν, θα τους στείλει ξανά στο περιθώριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΩΡΑΙΑ... ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΛΟΚΡΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ!!ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ,ΧΑΧΑΧΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΛΗ Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥΣ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. Η ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω παντως 20 χρυσαυγιτες ειδα

      Διαγραφή
    2. γιατι δεν το λετε ξεκαθαρα....στοχος σας δεν ειναι με καμια σκεψη η μνημονιακη κυβερνηση και οι ξενοι υποστηρικτες τους αλλά οποιαδήποτε δύναμη, ομάδα με προοδευτικο προσανατολισμο και στοχο την ανατροπή της κατάστασης. όπως και επί κατοχής ο κίνδυνος ήταν οι κομμουνιστές και οι αντιστασιακοί και όχι οι ναζι κατακτητές, γιαυτο και οι ιδεολογικοί σας πρόγονοι συνεργάστηκαν μαζί τους ενάντια στους έλληνες αγωνιστές και στον απλό λαό. Εύγε!

      Διαγραφή
  7. ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΘΕΤΟΙ ΔΡΟΜΟΙ. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ 10-20 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΠΑΡΩΔΙΑ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΥΛΑΓΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΔΙΑΡΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπάτσοι - ΜΑΤ - Νεοναζί, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί!

      Διαγραφή
  8. ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ Κ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. EΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΤΗ - ΒΟΜΒΙΣΤΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ? ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ... ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΑ ... ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ... VIRUS LOKROS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ. ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου