Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Περγαντάς - Λιόλιος: Δεν θα είναι υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014

Μια βαρυσήμαντη είδηση έδωσε μέσα από το  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο  αιρετός περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχος Περγαντάς σχολιάζοντας τις φήμες ότι  μπορεί οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές να  διεξαχθούν με διπλές κάλπες. Μια για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη- Δήμαρχο και  μία  για τα μέλη του Περιφερειακού-Δημοτικού Συμβουλίου.
 
Ο κ.Περγαντάς δήλωσε πως δεν θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης αν οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές να  διεξαχθούν με διπλές κάλπες: «Μια τέτοια διαδικασία θα οδηγούσε στο απόλυτο χάος στην Περιφέρεια, κανένας περιφερειάρχης δεν θα μπορεί να υλοποιήσει προγραμματικούς στόχους ούτε να διαμορφώσει πλαίσιο πολιτικής δράσης με τους συνεργάτες του, εγώ αν συμβεί κάτι τέτοιο  θα είμαι απέξω, δεν κατεβαίνω…».
 
Την ίδια στάση κατέθεσε μέσα απο το  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 και ο Δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος«Αν τα κόμματα της συγκυβέρνησης προχωρήσουν σε τέτοιες  μεθοδεύσεις που αλλοιώνουν την βούληση του λαού δημιουργώντας τερατογεννέσεις ,ας ψάξουν αλλού να βρουν υποψήφιους Δημάρχους, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι τοσο μίζεροι και αφελείς  για να φτάσουν ως εκεί».
 
Στο ίδιο  ύψος τοποθετήθηκε και ο  πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας  και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ , Δημήτρης Βέττας που έκανε παρέμβαση στο  κεντρικό  δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1.
 
«Η Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ διαισθάνονται ότι θα υποστούν  βαριά ήττα στις δημοτικές εκλογές και  επεξεργάζονται σχέδια για να μετριάσουν αυτή την ήττα καταστρέφοντας όμως τον θεσμό της αυτοδιοίκησης και  παραβιάζοντας  το Σύνταγμα της χώρας, οι πολίτες οφείλουν να αντιδρασουν, προσωπικά θα φέρω το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο για να πάρουμε θέση».
 
Ο μόνος αυτοδιοικητικός που συμφωνεί με ένα τέτοιο σχέδιο διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας είναι ο Δήμαρχος Λαμιέων Γιώργος Κοτρωνιάς ο οποιος μιλωντας στο δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1  τόνισε ότι  παρόμοιο μοντέλο ισχύει και στην Κύπρο.
 

7 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ??? ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΔΙΠΛΕΣ ΚΑΛΠΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΓΕΜΑΤΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΠΕΡΓΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΙΟΛΙΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΠΡΟΦΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΠΕ; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΑΣΕΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΠΛΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΑΝ ΟΧΙ, ΤΟΤΕ ΑΠΟΣΥΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΚΑΛΠΗ. ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΟΒΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "...Δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος: «Αν τα κόμματα της συγκυβέρνησης προχωρήσουν σε τέτοιες μεθοδεύσεις ... ας ψάξουν αλλού να βρουν υποψήφιους Δημάρχους»..."

    Ποιοι να ψάξουν για υποψήφιους Δημάρχους; Τα κόμματα; Της συγκυβέρνησης; Απειλεί το κόμμα του ότι...θα φύγει; Δηλαδή είναι έδω Δήμαρχός επειδή το θέλει το ΠΑΣΟΚ;

    Η φράση και μόνο «...ας ψάξουν αλλού να βρουν υποψήφιους Δημάρχους...» δείχνει ξεκάθαρα την κομματική λογική του και νοοτροπία του.

    Εμείς θέλουμε Δήμαρχο. Όχι τα κόμματα. Ούτε κομματικούς εγκάθετους και μηχανισμούς. Αυτά δεν πρόσφεραν απολύτως τίποτα στο Δήμο μας. Αντίθετα ζημιές προκάλεσαν και διαίρεσαν τους δημότες. Ακόμη περισσότερο έβαλαν δημότες στο περιθώριο και τους απέκλεισαν από κάθε δικαίωμα λόγω της πολιτικής τους προτίμησησης.

    Είναι ντροπή λοιπόν να ξεστομίζονται τέτοιες φράσεις και μάλιστα δημόσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ Ή ΘΑ ΤΡΩΕΙ Ή ΘΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟΥΒΛΑ Ή ΘΑ ΑΥΤΟΚΑΡΦΩΝΕΤΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΚΑΛΠΕΣ ΟΥΔΟΛΩΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΚΡΙΣΗ... Ο κ. ΒΕΤΤΑΣ κι ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχιζουν το ιδιο λαικιστικο παιχνιδι...και μιλα για βαρια ηττα, μα εμεις πρωτη φορα θα κατεβουμε σε δημοτικες εκλογες και οι μονοι γνωστοι φιλοΔΗΜΑΡ δημαρχοι ειναι ο δημαρχος ΑΘΗΝΑΣ Γ. ΚΑΜΙΝΗΣ και ο ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ - ΤΙ ΗΤΤΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ? Αν ηταν απλα να μαζευουμε ψηφουλακια , δεν θα στηριζαμε συγκυβερνηση , δεν θα μας ενοιαζε να σωθει η χωρα και να παραμεινει στο ευρω,αλλα θα καθομαστε να κανουμε ευκολη κριτικη μονοι μας και τα ποσοστα μας σημερα να ειναι 10% - η ΔΗΜΑΡ εχει δηλωσει συνεργασιες οτι θα γινουν αλλα στην βαση των τοπικων προβληματων και κοινωνιων και οχι με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ , δηλαδη κομματικα και αποφασισμενο κεντρικα... θα κατεβουμε συνεργαζομενοι με ολους αυτους που θελουν να δωσουν μια διαφορετικη ,προοδευτικη,οικολογικη λυση στα προβληματα του τοπου μας ,που ειναι κοινα για ολους... Ο ΣΥΡΙΖΑ ας κραταει μικρο καλαθι αν παει μ΄αυτες τις λογικες στις δημοτικες εκλογες και οχι με την λογικη της συνεργασιας των τοπικων κοινωνικων ομαδων και συλλογων ωστε μαζι να λυσουμε τα προβληματα του τοπου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου