Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Εκδήλωση του Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας


Φιλική συνάντηση των μελών του Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας πραγματοποιήθηκε στις 8.5.2013 στο κέντρο «Το Μουχαπέτι» στην περιοχή της Χαριλάου.

Το μοναδικό θέμα της εκδήλωσης ήταν η πρόσκληση του προέδρου Ανέστη Αναστασιάδη και του προέδρου της Ε.Ε. Γιώργου Ρεϊζόπουλου σε μια φιλική συνάντηση για τις ονομαστικές τους  εορτές.

Στην ίδια εκδήλωση ήταν καλεσμένος μιας και γιόρταζε και ο Ταμίας Γεώργιος Πλαγάκος ο οποίος για δικούς του λόγους δεν παραβρέθηκε.

Στην εκδήλωση ήταν επίσης αρκετοί φίλοι και δημοσιογράφοι του συλλόγου όπου εκεί τα πολιτικά μας πράγματα είχαν κεντρικό ρόλο στη συνάντηση ξεπερνώντας την ημερησία διάταξη.  

Ήταν μια θαυμάσια βραδιά σε ένα κοσμικό περιβάλλον και με τα εδέσματα που είχε παραλίγο να μας κάνει να ξενυχτίσουμε. Παρόντες από το Δ.Σ. που είχε και τον πρώτο λόγο εκτός από τους εορτάζοντες, ήταν ο Αντιπρόεδρος Χρήστος Σιδηρόπουλος που ήταν και ο αφέντης της βραδιάς, ο Γενικός Γραμματέας Αχιλλέας Μεταλούλης, ο ειδικός Γραμματέας Κιφοκέρης Γεράσιμος, ο Νίκος Ματθαίου μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος προβολής των Ελληνικών Λουτροπόλεων μέσω του site του συλλόγου, ο Έμμας Παναγιώτης μέλος του Δ.Σ. και ο Χρηστός Γιασκουλίδης μέλος της Ε.Ε.
    
Επίσης καλεσμένος από τον Πρόεδρο της Ε.Ε. ήταν ο  Δημ. Μαυρίδης πρώην πρόεδρος της ΔΕΘ και ο δημοσιογράφος Νίκος Ρούμπος του Αθηναϊκού Πρακτορείου ειδήσεων και αρκετοί άλλοι φίλοι.
   
Την εκδήλωση χαιρέτησαν και ευχαρίστησαν όλους τους καλεσμένους οι  εορτάζοντες Ανέστης Αναστασιάδης πρόεδρος του συλλόγου και ο Γεώργιος Ρείζόπουλος πρόεδρος της  Ε.Ε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου