Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Λιόλιος γαλάζιες σημαίες και μπάνιο στη Λοκρίδα!

Σάρωσε τις γαλάζιες σημαίες φέτος ο Δήμος Λοκρών αφού οι παράλιες της από Μαλεσίνα μέχρι Ακρίτσα θα έχουν την πιστοποίηση ότι είναι καθαρές και ασφαλείς.
 
 
Όπως  δήλωσε στο  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 ο Δήμαρχος Νίκος Λιόλιος «το γεγονός ότι δόθηκαν  8 γαλάζιες σημαίες  είναι δηλωτικό  ότι φροντίζουμε τις παράλιες μας, έχουμε καθαρές ακτές και καλύπτουμε τις ανάγκες των  λουομένων σε υποδομές σε όλες τις παραλίες μας»
 
Στο μεταξύ η Δημοτικη Αρχή εφαρμόζει  μια επιθετική πολιτική  για την προσέλκυση λουομένων και απο την Λαμία.
 
«Όπως εμείς ανεβαίνουμε στη Λαμία και  προτιμούμε τα μαγαζιά της πόλης τώρα καλούμε τους Λαμιώτες να  κάνουν  καθημερινές εκδρομές για τα θαλάσσια μπάνια τους στις παραλίες μας ,μάλιστα έχουμε έρθει σε συμφωνία με τουριστικά γραφεία για φθηνό κόμιστρο και παράλληλα έχουμε συμφωνήσει με ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης που λειτουργούν σε όλες τις παραλίες μας να προσφέρουν στους Λαμιώτες γεύμα με 7 ευρώ»

6 σχόλια:

  1. Μπορεί η Δημοτικη Αρχή να μας πει ποια ακριβώς επιθετική πολιτική εφαρμόζει για την προσέλκυση λουομένων και απο την Λαμία και από άλλες περιοχές;
    Δηλαδή τι ακριβώς έχει κάνει;
    Ας μας πει... Διότι διαφορετικά θα είναι η πρώτη φορά που Δημοτική Αρχή κρατά μυστικό την όποια προσφορά και έργο της... (Ισώς για μη την ματιάσουν!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. ΟΚΤΩ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ
      ΚΑΙ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΜΑΖΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ.Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

      Διαγραφή
  2. ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ;ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ;ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΑΝ;ΜΕ ΤΙ ΚΡΗΤΗΡΙΑ;ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ;ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΥΠΕΥΘΥΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΨΕΥΤΗ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΧΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΗ? ΛΟΓΙΑ ΦΑΦΛΑΤΑ!!!! ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ? ΑΛΛΑ ΠΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΠΑΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρρώστεια είναι για τον Πλάτωνα, οι εμφύλιοι σπαραγμοι, γι’ αυτό τις συγκρούσεις μεταξύ των Ελλήνων τις ονομάζει “στάσεις”, ενώ τις συγκρούσεις Ελλήνων βαρβάρων τις αποκαλεί “πολέμους”, μια και οι Έλληνες, όπως λέει, είναι φυσικοί πολέμιοι των βαρβάρων. Και συνεχίζει, όσον αφορά την στάση: “Όπου τύχη να ξεσπάση και χωριστή σε δύο η πόλη, αν αρχίσουν να καταστρέφουν ο ένας του άλλου τα κτήματα και βάζουν φωτιά στα σπίτια, τι αποτρόπαιο πράγμα που φαίνεται να είναι και πόσο αφιλοπάτριδες οι δύο μερίδες. Γιατί αλλιώς ποτέ δεν θα τολμούσαν να ρημάζουν έτσι την μητέρα που τους γέννησε και τους ανέστησε” (Πολ. 470 δ,ε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από την μια ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ
    Και από την άλλη τα ιχθυοτροφεία μας έχουν μολύνει?
    Τι λες σύλλογε ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ?
    Μήπως η ιχθυοκαλλιέργεια είναι ένας λόγος να υπάρχουν οι κενοί Άνθρωποι?
    που ψάχνουν τι να αρμέξουν?
    Εμμμ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου