Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Στο νομό Ρεθύμνου επικεφαλής κλιμακίου η Ελένη Μακρή-Θεοδώρου για τον προσυνεδριακό διάλογο


Επικεφαλής κλιμακίου στο νομό Ρεθύμνου βρέθηκε η βουλευτής Φθιώτιδας κα Ελένη Μακρή-Θεοδώρου το περασμένο τριήμερο (10-12 Μάιου) στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου που έχει ξεκινήσει η Νέα Δημοκρατία εν όψει του 9ου Τακτικού Συνεδρίου του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Ιουνίου.

Κατά τη διάρκεια της 7ης προσυνεδριακής συνάντησης η βουλευτής είχε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου και του Εμπορικού Συλλόγου του νομού, το Σύλλογο των Ξενοδόχων, με τον Δικηγορικό και Ιατρικό Σύλλογο, καθώς και με αντιπροσώπους της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών. 

Επίσης, (το Σάββατο 11.05) η κα Μακρή επισκέφθηκε το δήμαρχο Ρεθύμνου κο Μαρινάκη και συναντήθηκε με την Αντιπεριφερειάρχη κα Λιόνη συζητώντας μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός και τις δυνατότητες επίλυσής τους.


Ανάμεσα στα βασικά θέματα που απασχόλησαν τις επαφές των φορέων με τους επικεφαλείς των κλιμακίων όλων των νομών(μεταξύ αυτών και της βουλευτού Φθιώτιδας) ήταν το μείζον ζήτημα της ολοκλήρωσης του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης. 
Το συγκεκριμένο έργο που αποτελεί βασική υποδομή δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, ενώ η καταγραφή της επικινδυνότητας του οδικού δικτύου στο μεγαλύτερο μέρος της περιοχής καθιστά άμεση την ανάγκη αντιμετώπισης του προβλήματος μέσω συγκεκριμένων προτάσεων τεχνικών παρεμβάσεων οι οποίες κατατέθηκαν, προκειμένου όλοι να συμβάλλουν στην ουσιαστική αναβάθμιση και ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στο νησί.


Σύμφωνα με την κα Μακρή, όλα όσα επισημάνθηκαν από τους φορείς κατά τη διάρκεια των μεταξύ τους επαφών, κατατέθηκαν στην ανοιχτή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε την τελευταία μέρα του προσυνεδρίου (Κυριακή 12.05) και αποτέλεσαν τη βάση της συζήτησης με στόχο μια νέα αναπτυξιακή πορεία.

Η βουλευτής μετά την ολοκλήρωση της προσυνεδριακής διαδικασίας δήλωσε την ικανοποίησή της για την άριστη συνεργασία και την μεγάλη συμμετοχή των φορέων, τονίζοντας την ιδιαίτερη έμφαση που καταβάλλει η κυβέρνηση στη προσπάθεια ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και τον περιορισμό της ανεργίας. 

Παράλληλα, επικεντρώνοντας στην προσπάθεια της συνεχούς επαφής όλων των στελεχών της με τις τοπικές κοινωνίες και τα προβλήματά τους, η κα Μακρή εξέφρασε την άποψη πως πρέπει να ληφθούν υπ’όψιν όλες οι παράμετροι στην οικονομία, την κοινωνία και το διεθνές πεδίο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου