Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας, Θύμιου Καραΐσκου, για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου


Συμπληρώνονται φέτος 74 χρόνια από την ιστορική μέρα που είναι σύμβολο της εθνικής αξιοπρέπειας.

Η ημέρα αυτή μας υπενθυμίζει πως, όταν οι λαοί είναι αποφασισμένοι να προασπίσουν την εθνική τους ανεξαρτησία, δεν υπάρχει καμία δύναμη η οποία, να μπορεί να τους καθηλώσει και να καταργήσει την ελευθερία τους.
         
Η επέτειος του ΟΧΙ στέλνει ηχηρό  μήνυμα ότι ενωμένος ο Ελληνικός λαός δεν πτοείται από πιέσεις, εκβιασμούς και τελεσίγραφα, δεν νικιέται, δεν διαπραγματεύεται τα εθνικά του δίκαια  και κάνει το «ΟΧΙ του ‘40» να ακούγεται σήμερα τόσο σύγχρονο και τόσο κοντινό. 
        
Με το έπος του ’40, οι Έλληνες πιστοί και συνεπείς στην ιστορική πορεία τους, προασπίζοντας την εδαφική ακεραιότητα της χώρας, αλλά και τα ιδανικά τους, επιβεβαίωσαν και επιβεβαιώνουν τη φράση : «…….οι Ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες».
     
Υποκλινόμαστε στα ιδανικά και τις αξίες του αγώνα τους για ελευθερία, ειρηνική συνύπαρξη των λαών  και διατήρηση της Εθνικής μας ταυτότητας και για ακόμα μία χρονιά τιμούμε με εκδηλώσεις μνήμης την Ιστορική Επέτειο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου