Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

H Ε.Μακρή-Θεοδώρου για την παρακράτηση του συνόλου του ΕΝΦΙΑ από τις επιστροφές εισοδήματος, ΦΠΑ και εκλογικών επιδομάτων


Την παράλογη παρακράτηση του συνόλου του ΕΝΦΙΑ από τις επιστροφές εισοδήματος, ΦΠΑ και εκλογικών επιδομάτων συνυπέγραψε (αρ.πρωτ.:3967/23.10.2014) η Βουλευτής Φθιώτιδας κα Ε.Μακρή-Θεοδώρου.  
   
Αντιδρώντας στην προκαταβολική παρακράτηση της συνολικής οφειλής ΕΝΦΙΑ σε όσους από 1/10/14 ξεκίνησαν να λαμβάνουν τις παραπάνω επιστροφές, η κα Μακρή ζήτησε, μεταξύ άλλων, από τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας να σταματήσει η εφάπαξ παρακράτηση του συνόλου του ΕΝΦΙΑ από τη διαδικασία συμψηφισμού των επιστροφών.

Διευκρινίζοντας ότι η πρόθεση του Νομοθέτη του Νόμου 4254/2014 - για τη διαδικασία συμψηφισμού των οφειλών, που έχουν δημιουργήσει οι ασφαλισμένοι σε όλα τα Ταμεία, με τις όποιες επιστροφές (φόρου ή ΦΠΑ) - ήταν να ενισχύσει τα «κουρεμένα» ασφαλιστικά ταμεία και να καταπολεμήσει την εισφοροδιαφυγή και όχι να τιμωρήσει τους αγρότες και τους συνεπείς φορολογουμένους, οι συνυπογράφοντες βουλευτές ζήτησαν επιπλέον να μάθουν αν υπάρχει πρόβλεψη επιστροφής των χρημάτων που παρακρατήθηκαν από τους δικαιούχους μέχρι σήμερα.

      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου