Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ: “Γ.Σ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ”Είναι γεγονός ότι στην Αμφίκλεια υπήρχε ανέκαθεν αλλά και εξακολουθεί, μια έντονη και δημιουργική συλλογική δράση. 

Δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και ο ιστορικός Γυμναστικός Σύλλογος Παρνασσός, του οποίου το Δ.Σ. με μεράκι, με σχέδιο, με εθελοντική εργασία, με προσφορές και με κινητοποίηση, μέσω του Προεδρείου του, της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο, συντήρησε - αναβάθμισε πρόσφατα και σε εξαιρετικό βαθμό όσον αφορά την λειτουργία αλλά και την καλαισθησία, τις υποδομές του Δημοτικού Γηπέδου προς όφελος όλων όσων το χρησιμοποιούν και είναι πολλοί, αλλά και των θεατών.

 Μία επίσκεψη έστω και σύντομη στο χώρο, επιβεβαιώνει εμφανώς τα παραπάνω. 

Επίσης, ουσιαστική υπήρξε η ανταπόκριση και η στήριξη από τους επαγγελματίες της περιοχής. 


Η όλη εικόνα, ιδιαίτερα αυτή την εποχή που πολλοί έχουν παραιτηθεί από πολλά, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική και είναι προφανές ότι ο Γ.Σ. ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ Αμφίκλειας αξίζει και με το παραπάνω την στήριξη όλων (και πρωτίστως των αρχών,) για την συνέχιση της αξιέπαινης αυτής προσπάθειας, που αφορά ιδιαίτερα σε νέους και παιδιά.

Δ. Ι. Καλπύρης
Αμφίκλεια  ΟΚΤ. 20141 σχόλιο:

  1. Παράδειγμα προς μίμηση - τόσο για κάθε Σύλλογο, όσο και για κάθε Δημοτική Αρχή- είναι αυτό που συμβαίνει στην Αμφίκλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου