Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

Γραμματέας σε δύο Επιτροπές ο Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος

  
Εκ νέου Γραμματέας στην Επιτροπή Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων αναδείχθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κωνσταντίνος Κουτσογιαννακόπουλος, έχοντας ταυτόχρονα την ίδια θέση και στην Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων.
  
Την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014, διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη του Προεδρείου της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων. 
  
Σε αυτή τη διαδικασία, εκ νέου υποψήφιος για τη θέση του Γραμματέα της Επιτροπής, ήταν ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κωνσταντίνος Κουτσογιαννακόπουλος, την οποία και κατέλαβε μετά την επανεκλογή του.

Εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του, για την ανανέωση της εμπιστοσύνης των συναδέλφων βουλευτών στο πρόσωπο του, ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος δήλωσε


«Η επανεκλογή στη νευραλγική αυτή θέση, αποτελεί ένδειξη εμπιστοσύνης, για την οποία και ευχαριστώ τους συναδέλφους. 
Παράλληλα, είναι η συνέχεια μίας προσπάθειας για την υλοποίηση ισχυρής αμυντικής και αποτελεσματικής εξωτερικής πολιτικής, που θα συμβάλει ουσιαστικά, στην ανάταση της διεθνούς εικόνας της χώρας εν μέσω μίας δύσκολης συγκυρίας και εν γένει στην προάσπιση του σημαντικού της ρόλου στο εγγύς, αλλά και ευρύτερο γεωπολιτικό και γεωοικονομικό περιβάλλον»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου