Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Αταλάντη: Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα κλεμμένο φορτηγό με πλαστά στοιχεία!

Ο 24χρονος κατηγορείται για κλοπή τροχοφόρου, πλαστογραφία και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.


Δυσκολεύτηκαν να βρουν κάτι... νόμιμο οι τροχονόμοι που ακινητοποίησαν για έλεγχο το Ι.Χ. φορτηγάκι που οδηγούσε ένας νεαρός Πακιστανός στην ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης! 

Δεν έφτανε που το όχημα ήταν κλεμμένο και όλα τα στοιχεία του πλαστά, ο αλλοδαπός δεν διέθετε ούτε και δίπλωμα οδήγησης!


Αρχικά, ο 24χρονος Πακιστανός συνελήφθη άνδρες της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας γιατί δεν είχε άδεια ικανότητας οδήγησης και οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το φορτηγάκι ήταν πλαστές και αντιστοιχούσαν σε άλλο όχημα, ιδίας μάρκας, τύπου και χρώματος.

Έτσι,παραδόθηκε σε αστυνομικούς της Ασφαλείας Λαμίας και σύντομα αποδείχθηκε πως για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή στις 4 Μαΐου από την περιοχή της Πιερίας.

Σαν να μην έφταναν αυτά, πλαστά αποδείχθηκαν τόσο η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος όσο και το ασφαλιστήριο συμβόλαιο! 


Ο 24χρονος ο οποίος κατηγορείται για κλοπή τροχοφόρου, πλαστογραφία και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ αναζητείται ο άνθρωπος από τον οποίο παρέλαβε τα πλαστογραφημένα στοιχεία και, ενδεχομένως, το ίδιο το φορτηγάκι που θα αποδοθεί στη νόμιμη κάτοχο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου