Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

ΟΓΕ ΛΟΚΡΩΝ: ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ»ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΣΤΙΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ»


Οι γυναίκες της ομάδας Λοκρών της ΟΓΕ χαιρετίζουμε τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις σας και εκφράζουμε την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση μας στο δίκαιο αγώνα σας για να καταβληθούν τα δεδουλευμένα και να παρθούν πίσω οι απολύσεις των συναδέλφων σας.

Είμαστε στο πλευρό σας. Γνωρίζουμε πως οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι στις «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ» εδώ και χρόνια “βάζουν πλάτη” για την ανάπτυξη της εταιρείας μένοντας απλήρωτοι για πολλούς μήνες και δουλεύοντας σε άθλιες συνθήκες.

Γυναίκες και άντρες, έλληνες και μετανάστες εργάτες, μη σκύβετε το κεφάλι! Το δίκιο είναι με το μέρος σας. Διεκδικείτε το αυτονόητο: Να πληρώνεστε για την δουλειά σας!


Συνεχίστε μέχρι την τελική δικαίωση των αιτημάτων σας. Εμείς οι γυναίκες τις ΟΓΕ σας στηρίζουμε και καλούμε την εργοδοσία να εξοφλήσει άμεσα όλους τους εργαζόμενους και να σταματήσει να σας εκφοβίσει με απολύσεις.

Γυναίκες, Εργαζόμενοι, -ες δεν σκύβουμε το κεφάλι,
ορθώνουμε το ανάστημά μας

Δεν ανεχόμαστε να ζούμε με ψίχουλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου