Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015

Το μεγάλο "Χέϊ" στην ΑμφίκλειαΘεού θέλοντος και καιρού επιτρέψαντος, υλοποιήθηκε και φέτος στις 21.02.2015 με τον καλλίτερο τρόπο, η μεγάλη αποκριάτικη φωτιά (Χέϊ) στο Δαδί - Αμφίκλεια και έτσι το χάρηκαν όσοι συμμετείχαν, κάτοικοι και επισκέπτες. 

Η Δημοτική Αρχή με την τεχνική υπηρεσία, οι εθελοντές για τα πουρνάρια και όχι μόνο, ο Επιμορφωτικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών (φαγητά, μεζέδες κλπ) και το Τοπικό Συμβούλιο Νέων, συνεργάστηκαν άψογα για το αποκριάτικο γλέντι. 

Την μουσική ανέλαβε η δημοτική ορχήστρα του συγχωριανού μας και ιδιαίτερα αγαπητού Γιάννη Τσαπρούνη, του οποίου η μεγάλη γνώση στο γνήσιο δημοτικό τραγούδι και επί πλέον στο σκωπτικό τοπικό αποκριάτικο είδος, μας χάρισε μια εξαιρετική παραδοσιακή αποκριάτικη βραδιά. 

Ένα ακόμα θετικό στοιχείο είναι η αποδοχή από την νεολαία, με την συμμετοχή, που προδιαγράφει την διατήρηση  του πανάρχαιου αυτού εθίμου.

Δ.Ι.Κ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου