Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015

Κυπελλούχος Φθιώτιδας στην πετοσφαίριση η ομάδα του Γενικού Λυκείου Αμφίκλειας


Κυπελλούχος Φθιώτιδας στην πετοσφαίριση κοριτσιών αναδείχθηκε η ομάδα του Γενικού Λυκείου Αμφίκλειας επικρατώντας στο τελικό της ομάδας του 2ου Γενικού Λυκείου Λαμίας με 2-0 σετ. 

Ο αγώνας διεξήχθη στο κλειστό των αθλητικών εγκαταστάσεων του Γυμνασίου και Λυκείου Αμφίκλειας παρουσία του Διευθυντή Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Προέδρου της ΟΕΣΑ κ. Σπύρου Πιλιτζίδη, του Σχολικού Συμβούλου  κ. Χρήστου Τσιαδήμα, του Δημάρχου Αμφίκλειας Ελάτειας κ. Γώγου Γεωργίου, του Αντιδημάρχου κ. Λουκά Σκλαβούνου, του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αμφίκλειας κ. Λουκά Κόλλια και πολλών γονέων των αθλητών και πλήθους μαθητών.

  
Στις 10:30 π.μ. διεξήχθη ο τελικός αγώνας των αγοριών στην πετοσφαίριση μεταξύ των ομάδων του Γενικού Λυκείου Αμφίκλειας και του 4ου Γενικού Λυκείου Λαμίας. Νικήτρια και κυπελλούχος η ομάδα του Λυκείου της Λαμίας με 2-0 σετ.

Μετά τους τελικούς ο ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ ΕΛΑΤΕΙΑΣ τίμησε το Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Πρόεδρο της ΟΕΣΑ  κ. ΠΙΛΙΤΖΙΔΗ ΣΠΥΡΟ για την προσφορά του στην εκπαίδευση με πλακέτα που απένειμε ο Δήμαρχος Ελάτειας Αμφίκλειας κ. Γώγος Γεώργιος.


Θερμά συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες μας και στον κ. Πόρρο Αντώνιο καθηγητή Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου