Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΚΥΕ ΟΡΜΟΥ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ

  
ΠΡΟΣ
ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ
ataldim@otenet.gr, dimos_lokron@yahoo.gr, dimatal1@yahoo.gr  
ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ kthmfthi@otenet.gr

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ atatalantis@astynomia.gr

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ contact@yna.gov.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΛ.ΑΣ (Παρακαλούμε να κοινοποιήσετε την παρούσα στον κ. ΕισαγγελέαΠρωτοδικών Λαμίας) dey1@otenet.gr

ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ

Σε συνέχεια της από 19-7-2015 καταγγελίας μου προς τις υπηρεσίες σας, διάβασα σε τοπικό blog την ανακοίνωση του Δήμου Λοκρών, στην οποία ο Δήμος αναφέρει ότι ευθύνη μόνο απο τα καταγγελόμενα έχει για την καθαριότητα της παραλίας Αγ. Ιωάννη Θεολόγου και υπεύθυνες για τα υπόλοιπα είναι το Αυτοτελές Γραφείο Δημόσιας Περιουσίας Φθιώτιδας, η Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα.

Σε επικοινωνία την οποία είχα με το  Αυτοτελές Γραφείο Δημόσιας Περιουσίας Φθιώτιδας ενημερώθηκα ότι όλος ο πεζόδρομος είναι αυθαίρετος αφού τσιμεντοποιήθηκε η παραλία και ο Δήμος απο το 2010 δεν συνάπτει συμβάσεις παραχώρησης με τους καταστηματάρχες που έχουν αναπτύξει τραπεζοκαθίσματα.

Συνάγεται το συμπέρασμα ότι η ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων απο τα καταστήματα είναι αυθαίρετη, παράνομη και καταχρηστική.

Τα ερωτήματα πλέον που τίθενται προς κάθε αρμόδια δημόσια υπηρεσία είναι:


1. Το Αυτοτελές Γραφείο Δημόσιας Περιουσίας Φθιώτιδας, η Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Αταλάντης έχουν καταγράψει τους αυθαιρετούντες καταληψίες καταστηματάρχες και έχουν επιβληθεί και βεβαιωθεί τα προβλεμόμενα πρόστιμα ώστε να αναγκαστούν να αποσύρουν τα αυθαίρετα τραπεζοκαθίσματα και ξαπλώστρες που έχουν αναπτύξει στον όρμο της παραλίας Αγίου Ιωάννη Θεολόγου ?

2. Για τις ξύλινες ογκοδέστατες πέργκολες οι οποίες είναι μόνιμες κατασκευές, βιδωμένες και πακτωμένες στο πεζοδρόμιο και καλύπτονται απο κεραμύδια ή σκίαστρα έχουν επιβληθεί και βεβαιωθεί τα προβλεπόμενα πρόστιμα κατασκευής και διατήρησης, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ που ανήκουν και ποιά καταστήματα τα εκμεταλλεύονται και έχει δρομολογηθεί διαδικασία απομάκρυνσης ?

3. Για τις παράνομες και ΜΗ ασφαλείς ηλεκτρικές εγκαταστάσεις που έχουν εγκατασταθεί επι των στεγάστρων  και τροφοδοτούνται με ΕΝΑΕΡΙΑ καλώδια απο τα αντίστοιχα καταστήματα ή ΚΛΕΒΟΥΝ ρεύμα απο το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ έχει ενημερωθεί η ΔΕΗ και η ΔΕΔΔΗΕ Στερεάς Ελλάδας ώστε να διακόψει την τροφοδότηση των στεγάστρων και να αποφευχθεί πιθανό ατύχημα ?

4. Ερωτώμεθα η Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό έχουν ελέγξει σύμφωνα με τις άδειες που έχει χορηγήσει ο Δήμος Λοκρών, πόσα τραπεζοκαθίσματα αναπτύσουν τα Κ.Υ.Ε και αν τα τραπεζοκαθίσματα που αναφέρονται στην Αδεια Λειτουργίας είναι σωστά σύμφωνα με τα τ.μ του καταστήματος ή υπεράριθμα, δηλαδή κατα την έκδοση αυτής έχουν υπολογιστεί και τραπεζοκαθίσματα να ανατυχθούν σε δημόσιο χώρο παρανόμως.

5. Ερωτώμεθα αν για την λειτουργία των Κ.Υ.Ε υπάρχει περιββαντολογική μελέτη, διότι έχουμε διαπιστώσει ότι ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ να περάσουμε με αυτοκίνητο το δρόμο, αφού μπλοκάρει απο σταυθμευμένα εκατέρωθεν της οδού οχήματα , απο την πληθώρα των οχημάτων των επισκεπτών, οι οποίοι συνωστίζονται λόγω των ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ανατυχθέντων τραπεζοκαθισμάτων απο τα Κ.Υ.Ε.

6. Το πρόβλημα της ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗΣ μουσικής μετά τις 1 τα ξημερώματα που ακούγεται σε όλο τον όρμο του Θεολόγου παραμένει αφού κάποιοι σκέφτονται μόνο απο φασαρία να κάνουν το Θεολόγο σαν την Μύκονο, ασυμμόρφωτο ένα καφε μπάρ το οποίο άνοιξε φέτος και οι ιδιοκτήτες του δεν συνετίζονται.

           Παρακαλούμε κύριοι όπως ενεργήσετε άμεσα για την επιβολή του νόμου στην Παραλία Αγ. Ιωάννη Θεολόγου Φθιώτιδας και άσχετα της ευθύνης εκάστου, σύμφωνα με το άρθρο 37 ΚποινΔ παρ. 1 και 2, υποχρεούστε άμεσα να αναγγείλετε κάθε παράνομη πράξη η οποία υποπίπτει στην αντίληψη σας στον αρμόδιο Εισαγγελέα, αμέλεια δε της αναγγελίας ματαιώνει την ποινική δίωξη του παραβάτη και ελέγχεστε σύμφωνα με το άρθρο 231 Π.Κ, γιατι σε κάθε περίπτωση η ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ κατάληψη ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ χώρου είναι ποινικό αδίκημα.

Παρακαλούμε για τις ενέργειες Σας

Με τιμή

Γεώργιος Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου