Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Η Μ.Γεωργοπούλου στον FM1 για τις ελλείψεις στα Κ.Υ. και την πρωτοβουλία Κ.Μπακογιάννη

    
Συνέντευξη στο Ραδιόφωνο του Fm1 Λαμίας και στην εκπομπή του κ. Έλληνα έδωσε η κ. Μαρία Γεωργοπούλου για την κατάσταση των Κ.Υ. και την πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Μπακογιάννη να καλέσει τους Διευθυντές των Κ.Υ. της Στερεάς Ελλάδας την Πέμπτη 9-7-2015 για την καταγραφή των προβλημάτων τους και την προώθηση των ενδεδειγμένων λύσεων στα πλαίσια του εφικτού από την Περιφέρεια.
  
Η κ. Γεωργοπούλου επεσήμανε την αξιέπαινη προσπάθεια του Περιφερειάρχη να βοηθήσει τα Κ.Υ. και να δοθούν άμεσες λύσεις σε σημαντικά προβλήματα σ’ αυτήν την δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Ανέφερε επιπλέον ότι και στο παρελθόν ο κ. Μπακογιάννης βοήθησε τα Κ.Υ. με την χορήγηση καυσίμων για τα ασθενοφόρα τους. 
  
Καταγράφηκαν στην συνάντηση οι ελλείψεις σε αναλώσιμα υλικά, καύσιμα, ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Ο Περιφερειάρχης δεσμεύτηκε για την αμέριστη συμπαράσταση του και την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βοήθεια του στην επίλυση των προβλημάτων αυτών.
    
Αναφέρθηκε δε και η αξιοσημείωτη πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη για την χορήγηση από πόρους της Περιφέρειας μηνιαίας οικονομικής βοήθειας 400 ευρώ στους Αγροτικούς Ιατρούς που θα στελεχώσουν τα απομακρυσμένα και άγονα Περιφερειακά Ιατρεία της Στερεάς Ελλάδας.

Η κ. Γεωργοπούλου επεσήμανε ότι αν και το Κ.Υ. Αταλάντης είναι έδρα μονάδας του ΕΚΑΒ η παρουσία δεύτερου ασθενοφόρου είναι απαραίτητη για τις περιπτώσεις διπλής διακομιδής πράγμα όχι σπάνιο ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι αναφορές της στο θέμα των απλήρωτων Εφημεριών των ιατρών και των εκτός έδρας και εξαιρέσιμων του υπόλοιπου προσωπικού από τον Ιανουάριο έγιναν και πάλι αντικείμενο συζήτησης.
  
Δοθείσης της ευκαιρίας δεν έλειψαν από τον δημοσιογράφο και οι πολιτικού περιεχομένου ερωτήσεις για την πολιτικά δρώμενα για να λάβει την απάντηση «…είναι προς τιμήν όλων των πολιτικών δυνάμεων που συναίνεσαν και βοηθούν να βγει η χώρα από το αδιέξοδο στο οποίο έχει βρεθεί….», αφήνοντας την πολιτική κριτική κατά μέρος προς το παρόν και τονίζοντας ότι η επανέναρξη της χρηματοδότησης θα αποτελέσει και την λύση των περισσότερων προβλημάτων των Κ.Υ. που κυρίως είναι οικονομικής φύσεως.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου