Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ

   
Αναφορικά με δημοσίευμα – καταγγελία με θέμα: «ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΧΩΣ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ Δ.Δ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ» που έχει ως αποδέκτη μεταξύ άλλων υπηρεσιών και τον Δήμο Λοκρών  επισημαίνουμε τα εξής:

Πρέπει να γίνει σαφές προς όλους ότι ο Δήμος Λοκρών βρίσκεται αταλάντευτα στην υπηρεσία των δημοτών του πάντα με γνώμονα την προσήλωση στην νομιμότητα.

Στο πλαίσιο αυτό ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι :
   


1)     Ο έλεγχος παραβάσεων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος σε σχέση με την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων  και την υπέρβαση των αδειοδοτούμενων τετραγωνικών είναι αρμοδιότητα της Αστυνομίας και των Λιμενικών Αρχών σε συνεργασία με την Κτηματική Υπηρεσία.

2)   Η αδειοδότηση καθώς και ο έλεγχος κατασκευών κάθε είδους στον αιγιαλό (ομπρέλες , ξαπλώστρες, σκίαστρα κλπ.) καθώς και της παιδικής χαράς είναι αρμοδιότητα του Αυτοτελούς Γραφείου Δημόσιας Περιουσίας Φθιώτιδας.


3)   Ο έλεγχος της ασφάλισης των εργαζομένων στα Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (ΚΥΕ) είναι αρμοδιότητα κλιμακίων του ΙΚΑ και ο Δήμος δεν έχει καμία ανάμειξη ή δυνατότητα παρέμβασης.

4)     Σχετικά με το θέμα  της καθαριότητας: ο Δήμος έχει αυξήσει την συχνότητα και την δύναμη των συνεργείων καθαρισμού για την θερινή περίοδο. Οι ανάγκες είναι αυξημένες κι εκτιμούμε ότι η κατάσταση έχει βελτιωθεί σε σημαντικό βαθμό και με την υπεύθυνη στάση και συνεργασία  των πολιτών οι προσπάθειες θα είναι αποδοτικότερες ως προς αυτή την κατεύθυνση.




                                                                                    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

2 σχόλια:

  1. Δήμαρχε και οι παιδικές χαρές δεν είναι ευθύνη του Δήμου ? Ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμαρχε οι παραλίες βρωμάνε, απο λιμάνι μέχρι Βουγιουκλάκη πήγαινε και δές.
    Η το ξέρεις ή τζάμπα λεφτά πληρώνεις και δεν καθαρίζονται.
    Αλλωστε ο εργολάβος καθαριστής κηπουρός κλπ, ή μάλλον η εργολάβα, έχει ικανό προσωπικό δηλωμένο στο ΙΚΑ για αυτή την εργασία που αναθέτεις? Για ψάχτο δήμαρχε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου