Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Η Μάχη των Βρυξελών. Η Μάχη της Θράκης και του Αιγαίου;

[ Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ ]

Η Μάχη των Βρυξελών δεν είναι η μόνη. Από διορισμένο η εκλεγμένο «αξιωματούχο» ούτε από Τοπικά ούτε Πανελλήνια έχω απάντηση ΟΥΔΕΝΟΣ ΟΥΔΕΜΙΑ όταν ως ΕΝΑΣ από το ...«λαό» Δημόσια ερώτησα ΚΑΙ Τοπικά αλλά και από Πανελληνίως Τύπον για τη ... Θράκη και το ενδιαφέρον μου τοπικά από  μια ΣΤΕΡΕΑ Ελλάδα και ως ... ΕΘΝΙΚΟΣ «λαός» για την Πατρίδα ΜΟΥ. Για την Πατρίδα ΜΑΣ. 

Και όχι μόνο για την ιδιαιτερότητα της ΘΡΑΚΗΣ αλλά και για το Αιγαίο με τους αναμένοντες με «Ειρήνης Επίθεση» πεινασμένους και ανέργους να προστεθούν στους Έλληνες Άνεργους από τα παράλια της «Μικράς Ασίας» άνω του 1,000,000 ανθρώπους ΕΝΤΟΣ Ελλάδος δια του Αιγαίου. 

ΑΛΛΑ ΚΑΙ στο Ιόνιο  και στη Μεσόγειο όπου οι πειρατείες των Ωκεανών δεν θα διστάσουν σε μικρότερη θάλασσα να εμφανιστούν και ΟΥΔΕΙΣ θέτει στην «Ατζέντα των διαπραγματεύσεων, προβληματισμού, αξιολόγησης» και ενημέρωσης ΛΑΟΥ και αυτά τα Εθνικά μας θέματα κυριαρχίας. 

Οι ΕΝΤΟΣ βαλκανίων «εκτός Ευρώπης  φίλοι μας» θα είναι οι νέοι σύμμαχοι μας, εναντίον της λιτότητας του λαού μας  ΑΝ εκτός Ευρώπης βρεθούμε;

Η ΕΝΤΟΣ Ευρώπης λιτότητα θα εξαφανιστεί ΕΚΤΟΣ αυτής και θα «επέλθει άμεση ευημερία» στον λαό; Η Ανεξαρτησία , η Δημοκρατία και η Κυριαρχία θα εξασφαλιστεί;
    
Μια ριπή φωτός στα εκτός γραμμής. Και σε όσα σε «ημίφως  προπαγάνδας» διαχέονται.
  
Τα όσα ήταν να απορρίψουμε  είπαμε το ΟΧΙ – ΝΑΙ με δημοψήφισμα που οι αρχηγοί μας «ερμήνευσαν» εντός του αντιπροσωπευτικού μας συστήματος και συμφώνησαν μεταξύ τους κατά συντριπτική πλειοψηφία τους είτε ναι είτε όχι είχαμε πει. 

Και αφού είχαμε κληθεί με δημοψήφισμα να απορρίψουμε  συμφωνία, τώρα τη ΝΕΑ συμφωνία αν θα υπογραφεί ή όχι , θα κληθούμε ξανά να την εγκρίνουμε ή αρκούν οι αρχηγοί μας; 

Εκτός αν το τι απορρίπτουμε είναι πιο σημαντικό για το λαό και τη δημοκρατία από όσα αποδεχόμαστε δια των αρχηγών μας. 

Άλλωστε ακόμα και για όσα συναινούν και συνυπογράφουν αμέσως μετά «τηλεοπτικά – τηλεπαραθυρικά δια στελεχών τους» αλλιώς και τα δικά τους οι ίδιοι «ερμηνεύουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου