Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2015

Δήλωση Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής , Γιώργου Κελαϊδίτη

    
Παρακολουθώντας με λύπη και αγωνία τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών που έρχονται να καταφέρουν ανεπανόρθωτο πλήγμα στον πρωτογενή τομέα της χώρας μας, ο οποίος ήδη βρίσκεται σε μεγάλη δυσχέρεια, οφείλουμε όλες οι δυνάμεις αυτού του τόπου να παλέψουμε προκειμένου να μη κινδυνέψει ο βασικότερος ίσως πυλώνας ανάπτυξης και εξόδου από την κρίση της Ελλάδας μας.
  
Οι έκτακτες συνθήκες οι οποίες άδειασαν τα ταμεία που χρηματοδοτούν τις αγροτικές επιδοτήσεις και τις αγροτικές επενδύσεις, η πρόσφατη παράλυση του τραπεζικού μηχανισμού, αλλά και η επαπειλούμενη ρήξη με τον Ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας, η οποία μπορεί να προκύψει παρά την θέληση κανενός μέσα στο απρόβλεπτο περιβάλλον που διαμορφώνεται, απειλούν αναμφισβήτητα τον υπό ανασυγκρότηση και σε ανάκαμψη πρωτογενή μας τομέα.
   

Χωρίς να σκοπεύουμε να επικροτήσουμε τις μνημονιακές πολιτικές που ισοπέδωσαν τον ιδιωτικό τομέα της χώρας και συμπαρέσυραν στο πέρασμά τους σε βαθειά κρίση χιλιάδες αγροτικές οικογένειες, καλούμε τους ανθρώπους της πρωτογενούς παραγωγής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος να εμμείνουν στην Ευρωπαϊκή πορεία της Ελλάδας και να μην επιτρέψουν την οικονομική απομόνωση του πρωτογενούς μας τομέα από την Κοινή Αγορά, η οποία παρά τα πολλά της ελαττώματα, έδωσε και θα δίνει μέσα από τα ισχυρά χρηματοδοτικά της εργαλεία πνοή και προοπτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου