Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

«Δώρο» 1,2 εκατομμύρια ευρώ στο Δήμο Λοκρών για ληξιπρόθεσμα

Γιάννης Σαρακιώτης: «Συγχαρητήρια στην ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, η οποία εισάκουσε τις εκκλήσεις – 1,2 εκ. ευρώ στο Δήμο Λοκρών για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών»





Με το εντυπωσιακό ποσό των 1.168.168 ευρώ επιχορηγείται από το υπουργείο Εσωτερικών, μετά από έγκριση του Πάνου Σκουρλέτη για κάλυψη ληξιπρόθεσμων οφειλών μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, ο Δήμος Λοκρών.

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ενέκρινε έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις και επιχορηγήσεις συνολικού ύψους 1.501.394 ευρώ σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στις δομές τους.

Αποκλειστικά για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων των  Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού προς τρίτους, εγκρίθηκαν οι παρακάτω επιχορηγήσεις συνολικού ύψους 1.271.394 ευρώ, με χρέωση του λογαριασμού του Υπουργείου Εσωτερικών «Επιχορηγήσεις εποπτευόμενων φορέων του ΥΠΕΣ – κάλυψη ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων», που τηρείται στο  Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους.


Στον ακόλουθο πίνακα αναφέρονται αναλυτικά τα ποσά:
Δήμος                         Νομός                   Ποσό σε ευρώ
Καντάνου - Σελίνου    Χανίων                   130.226,00
Λοκρών                    Φθιώτιδας              1.168.168,00



«Συγχαρητήρια στην ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, η οποία εισάκουσε τις εκκλήσεις», ήταν το σχόλιο του βουλευτή Φθιώτιδας, Γιάννη Σαρακιώτη για την συγκεκριμένη εξέλιξη.

   
Ενίσχυση για την αντιμετώπιση ζημιών που προκαλούνται από θεομηνίες


Τέλος, για την επιδιόρθωση ζημιών που προκλήθηκαν στα δίκτυα και τις υποδομές του Δήμου Σκοπέλου, Νομού Μαγνησίας, λόγω των φυσικών καταστροφών από την τελευταία κακοκαιρία, εγκρίθηκαν 230.000 ευρώ, με χρέωση του λογαριασμού του ΥΠΕΣ από το έργο «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ Βαθμού της χώρας», που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους.

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΛΟΚΡΙΔΑ ΣΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου