Πέμπτη, 25 Μαΐου 2017

Επιστολή Μιχελή προς τη Διοίκηση ΕΛΤΑ για την κατάργηση καταστημάτων Υπάτης και Ελάτειας
Επιστολή προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ κ. Ιωάννη Ζαρολιάγκη, απέστειλε ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θανάσης Μιχελής, σχετικά με τη φημολογούμενη απόφαση της Διοίκησης των ΕΛΤΑ περί καταργήσεως των ταχυδρομικών καταστημάτων Υπάτης και Ελάτειας.

Ο κ. Μιχελής στην επιστολή του επισημαίνει πως τα ΕΛΤΑ Υπάτης και Ελάτειας εξυπηρετούν το μόνιμο τοπικό πληθυσμό που ανέρχεται σε 5.000 κατοίκους και τονίζει πως η κατάργηση ή η υποβάθμιση των ταχυδρομικών καταστημάτων θα δημιουργήσει προβλήματα στην εξυπηρέτηση τω πολιτών των περιοχών αυτών, ενώ επιπλέον υποστηρίζει ότι δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως δημοσιονομικό όφελος.
  
Ακολουθεί η επιστολή του Βουλευτή:


   Αθήνα, 24 Μαϊου 2017
Προς:
κ. Ιωάννη Ζαρολιάγκη
Διευθύνοντα Σύμβουλο ΕΛΤΑ  


Κύριε Σύμβουλε,

          Με αφορμή την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την έντονη και δικαιολογημένη ανησυχία και αγανάκτηση των κατοίκων των τέως Δήμων Υπάτης και Ελάτειας του νομού Φθιώτιδας, λόγω της φημολογούμενης απόφασης της Διοίκησης των ΕΛΤΑ περί καταργήσεως των ταχυδρομικών καταστημάτων που λειτουργούν στις ανωτέρω Δημοτικές Ενότητες.

          Τόσο τα ΕΛΤΑ Υπάτης όσο και τα ΕΛΤΑ Ελάτειας  λειτουργούν εδώ και πάρα πολλά  χρόνια και εξυπηρετούν το μόνιμο πληθυσμό  των  τοπικών διαμερισμάτων τους που ανέρχεται σε 5.000 κατοίκους σε κάθε μια από αυτές τις δημοτικές ενότητες. Η μεταφορά των ταχυδρομικών καταστημάτων σε άλλους δήμους  θα έχει ως συνέπεια την αύξηση των χιλιομετρικών αποστάσεων ενώ δεν συνοδεύεται από κάποιο δημοσιονομικό όφελος, δεδομένης μάλιστα της προσφοράς της Τοπικής Κοινότητας Υπάτης  για εγκατάσταση του ταχυδρομικού καταστήματος στο Δημοτικό Κατάστημα Υπάτης.

          Η κατάργηση ή η υποβάθμιση των ταχυδρομικών καταστημάτων θα αποδυναμώσει τις τοπικές αυτές κοινωνίες και θα δημιουργήσει προβλήματα στην εξυπηρέτηση τω πολιτών  των περιοχών αυτών.

          Επειδή η ποιοτική υποστήριξη του πολίτη και η ικανοποίηση των βασικών αναγκών του  πρέπει να αποτελούν πρωταρχικό στόχο της σύγχρονης δημόσιας διοίκησης, αναμένουμε την αναθεώρηση της απόφασής σας και την συνέχιση της λειτουργίας των ταχυδρομικών καταστημάτων Υπάτης  και Ελάτειας.Ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥΡΙΖΑ

  
Θανάσης Μιχελής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου