Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Σύγκληση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου στην Αταλάντη




   Την Δευτέρα  15 Μαΐου 2017 και ώρα 9:30 πμ. στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λοκρών στην Αταλάντη, συγκλήθηκε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο του Δήμου Λοκρών με αφορμή τον απολογισμό της χειμερινής περιόδου 2016 και το σχεδιασμό των δράσεων και ενεργειών που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών την αντιπυρική περίοδο 2017.

   Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Λοκρών, οι Αντιδήμαρχοι, εκπρόσωπος του Δασαρχείου Αταλάντης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο Διοικητής της Αστυνομίας, η Δ/ντρια του Κ.Υ. Αταλάντης, ο Δ/ντης Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος του Δήμου Λοκρών, ο Δ/ντης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λοκρών, ο Πρ/νος του τμήματος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας, ο Δ/κτης του Α’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων, εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου Αταλάντης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας με το Δ/ντη Πολιτικής Προστασίας και το Πρ/νο Εργοταξίων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. 




   Μετά τον θετικό απολογισμό της χειμερινής περιόδου 2016 ,  έγινε ανταλλαγή απόψεων και τέθηκε το πλαίσιο της συνεργασίας των εμπλεκόμενων φορέων , ενώ αναφέρθηκε αναλυτικά η συμμετοχή του κάθε εμπλεκόμενου φορέα στην αντιμετώπιση των ενδεχόμενων εκδήλωσης πυρκαγιών στο Δήμο Λοκρών. 


   Ο Δήμαρχος Λοκρών κος Νικόλαος Λιόλιος τόνισε ότι ο Δήμος με τις υπηρεσίες του θα είναι σε ετοιμότητα σε περίπτωση που εκδηλωθούν πυρκαγιές και θα έχει την ευθύνη του συντονισμού των επιχειρήσεων. Στη συνέχεια ζήτησε από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας να συνδράμουν αποφασιστικά με την αποστολή μηχανημάτων ή τη μίσθωση μηχανημάτων της ευρύτερης περιοχής για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των ενδεχόμενων πυρκαγιών στο Δήμο Λοκρών.    




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου