Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Εντυπωσίασε η Ανδρική Χορωδία Αταλάντης «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» στο 2ο TRIKALA CANTAT




Η ιστορική Ανδρική Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αταλάντης «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» στα πλαίσια των εμφανίσεών της ανά την Ελλάδα, ταξίδεψε μέχρι τα Τρίκαλα για να συμμετάσχει στο 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ TRIKALA CANTAT που πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαΐου 2017 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων. 

Στο 2ο TRIKALA CANTAT που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου «οι Φίλοι του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων» πήραν μέρος χορωδίες από όλη την Ελλάδα. 

Το 2ο TRIKALA CANTAT άρχισε με την σύμπραξη όλων των Χορωδιών στην ερμηνεία του γνωστού τραγουδιού “Va Pensiero” του G. Verdi στη Κεντρική Γέφυρα της Ασκληπιού υπό τη διεύθυνση της διακεκριμένης ιταλίδας Μαέστρου Antonella Barbarossa που τίμησε με την παρουσία της το Χορωδιακό Φεστιβάλ. 




Όσον αφορά συγκεκριμένα την Ανδρική Χορωδία Αταλάντης «Η ΠΡΟΟΔΟΣ» πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση και ξεχώρισε για τη δυναμική και το εύρος της, ερμηνεύοντας ένα πλούσιο ρεπερτόριο τραγουδιών , δείγμα της άριστης συνεργασίας Χορωδών και Μαέστρου. 


Να σημειωθεί ότι στο πιάνο την Χορωδία συνόδεψε η Ισμήνη Μαντζουράνη. 

Ακολουθούν άλλες δύο εμφανίσεις της Ανδρικής Χορωδίας σε Χορωδιακά Φεστιβάλ, στις 28 Μαΐου στη Καλλιθέα της Αθήνας και στις 3 Ιουνίου στη πόλη της Πρέβεζας και φυσικά έπεται και το 36ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Αταλάντης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου