Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Στο ΓΛΚ προς έλεγχο το Πολυνομοσχέδιο του ΥΠΕΣ για τους ΟΤΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για Πολυνομοσχέδιο του ΥΠΕΣ για τους ΟΤΑ

Χθες, Τρίτη 2 Μαΐου το απόγευμα, κατατέθηκε προς δημοσιονομικό έλεγχο, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (ΓΛΚ), το Πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών για τους Ο.Τ.Α. («Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) - Ρυθμίσεις σχετικές με την οργάνωση, τη λειτουργία, τα οικονομικά και το προσωπικό των Ο.Τ.Α. - Ευρωπαϊκοί Όμιλοι Εδαφικής Συνεργασίας και άλλες διατάξεις»), σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του epoli.gr από κομβικές πηγές του Υπουργείου Οικονομικών.
  
Ως είναι αντιληπτό, δεν έχει ξεκινήσει η δημοσιονομική ανάλυση - οικονομική επιβάρυνση των προβλέψεών του, με τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Πάνο Σκουρλέτη, να έχει ανακοινώσει, κατά την πρόσφατη συνάντησή του με τους Περιφερειάρχες, πως η εισαγωγή του στη Βουλή, θα πραγματοποιηθεί μετά τις διακοπές του Πάσχα.

Το Σχέδιο Νόμου, συνίσταται από τα,

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ 
«Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.)» 
ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ 
«Ρυθμίσεις σχετικές με την οργάνωση, τη λειτουργία, τα οικονομικά και το προσωπικό των Ο.Τ.Α. και των νομικών προσώπων αυτών» 
ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ 
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΡΩΤΟ 
[ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΔΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΕΟΕΣ)] 
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ 
Λοιπές διατάξεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου