Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΑΣ: Σοβαρότατες καταγγελίες Τριανταφύλλου για τη Δημοτική Αρχή Δωρίδος

“Προχωρήσατε σε προσλήψεις ημετέρων. Ακόμη και ο αντιδήμαρχος κος Ράπτης προσέλαβε το γιό του αδελφού του στη θέση του υδραυλικού”!

- Καπετζώνης: “Επί δώδεκα χρόνια δεν κάνατε καμιά καταγγελία στο Ευπάλιο. Τώρα βρήκατε να τις κάνετε όλες;”


«Προχώρησαν σε προσλήψεις ημετέρων. Αυτό είναι απαράδεκτο να συμβαίνει, ιδιαίτερα από μια νέα δημοτική αρχή που ευαγγελιζόταν το νέο ήθος στη Δωρίδα» θα καταγγείλει στην «ΩτΦ» ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας στο δήμο Δωρίδας Χρήστος Τριανταφύλλου αναφερόμενος στην πρόσληψη των τεσσάρων συμβούλων που προχώρησε ο κος Καπετζώνης αλλά και στην πρόσληψη σε θέση υδραυλικού στο δήμο του ανιψιού του αντιδημάρχου κου Ράπτη.

«Ο κος Καπετζώνης προσέλαβε τέσσερις συμβούλους, όλοι τους είναι
είτε αποτυχημένοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, είτε συγγενείς τους.

Με ποια κριτήρια έγιναν αυτές οι προσλήψεις;

Μήπως μόνο με αυτό του ημετέρου;

Που είναι η αξιοκρατία και η διαφάνεια που μας έλεγαν προεκλογικά ;» θα πει ο κος Τριανταφύλλου για τους τέσσερις συμβούλους και θα συνεχίσει τονίζοντας ότι :

«ακόμη όμως και ο αντιδήμαρχος κος Ράπτης προχώρησε στην πρόσληψη του γιού του αδελφού του στο δήμο ως υδραυλικού. Τον πήραν με δίμηνη σύμβαση που χρειάζεται απλά υπογραφή δημάρχου και τίποτε παραπάνω» θα ολοκληρώσει τη σκέψη του ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στη Δωρίδα.

Επιπλέον ο κος Τριανταφύλλου κατήγγειλε ότι στο Μαραθιά η δημοτική αρχή προχώρησε στο σκίσιμο πανό που έγραφε να καθαριστεί το δίκτυο ύδρευσης, με την δικαιολογία ότι βλάπτει την εικόνα του δήμου καταμεσής της τουριστικής περιόδου. 
  
«Αναρτήσαμε ένα πανό που ζητούσαμε να καθαριστεί το δίκτυο ύδρευσης στο Μαραθιά, όπως είναι γνωστό στους κατοίκους στο Μαραθιά υπάρχουν δύο δεξαμενές. 
Η μια από γεώτρηση την οποία καθάρισαν και η άλλη από πηγή που δεν την καθάρισε κανένας και έχει μέσα διάφορες βρωμιές. 
Εμ βέβαια, λεφτά για προσλήψεις ημέτερων έχουν. Για να καθαρίσουν τις δεξαμενές δεν έχουν» θα πει ο κος Τριανταφύλλου ο οποίος ταυτόχρονα θα καταγγείλει ότι το Τοπικό Συμβούλιο του Μαραθιά δεν έχει συνεδριάσει καθόλου από το Γενάρη , κάτι που είναι απαράδεκτο αφού αδιαφορεί για τα τοπικά προβλήματα» θα πει ο κος Τριανταφυλου ο οποίος επιπλέον θα τονίσει ότι ο Δήμος θα πρέπει να εντείνει τις προσπάθειες για τη διαφύλαξη των παραλιών αφού το τελευταίο διάστημα του έχει καταγγελθεί από δημότες της περιοχής ότι γίνονται παράνομες αμμοληψίες από ιδιώτες , συγγενής των οποίων εργάζονται ως διευθυντές σε υπηρεσίες του δήμου στο Ευπάλιο, χωρίς μάλιστα να υπάρχει άδεια .

Τέλος κατήγγειλε το δήμαρχο ότι προχώρησε σε ανάθεση – και όχι διαγωνισμό- 10.000 ευρώ στο πανεπιστήμιο Πατρών για να κάμνει έλεγχο στην ποιότητα του πόσιμου νερού.


Η απάντηση του Δημάρχου

“Σε ότι αφορά την πρόσληψη υδραυλικού πρέπει να σας πω ότι πράγματι έγινε αλλά εκεί είχαμε το πρόβλημα ότι δεν μπορούσαμε να βρούμε εξειδικευμένο προσωπικό και προσλάβαμε όποιους ήταν διαθέσιμοι” θα απαντήσει ο κος Καπετζώνης για τον ανιψιό του αντιδημάρχου κου Ράπτη ενώ για τους τέσσερις συμβούλους θα πει :
“Πράγματι προσέλαβα τέσσερις συμβούλους οι οποίοι όμως έχουν όλα τα απαραίτητα τυπικά και επιστημονικά προσόντα προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του δήμου. 
Μάλιστα ο ένας, ο δικηγόρος ο κος Γκανιάτσος, είχε βοηθήσει όλες τις παρατάξεις αμέσως μετά τις εκλογές με τα αποτελέσματα και ο κος Τριανταφύλλου θα έπρεπε να τον σεβαστεί, ακόμη και αν είναι επιλαχών δημοτικός σύμβουλος. 
Επιπλέον να τονίσω ότι ΝΑΙ είναι ορθή η επισήμανση του κου Τριανταφύλλου με τη διαφορά όμως ότι οι σύμβουλοι που πήρα προέρχονται και από την παράταξη του κου Παγώνη και κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει για μεροληψία. 
Ο ένας είναι Πολιτικός Μηχανικός, εντελώς απαραίτητος για το δήμο και ο άλλος επικοινωνιολόγος και άριστος στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και μπορεί να μας βοηθήσει στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση”

Σε ότι αφορά την καταγγελία του κου Τριανταφύλλου ότι η δημοτική αρχή κατέβασε το πανό της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Μαραθιά το διέψευσε και για τη δεξαμενή απάντησε ότι έχει δώσει εντολή στον κο Ευσταθίου να καθαριστούν όλες οι δεξαμενές σε όλα τα χωριά του Δήμου Δωρίδας.
 
Για τις αμμοληψίες και την απραξία του Τ.Σ. Μαραθιά απάντησε ότι δεν γνωρίζει το θέμα αλλά θα το ψάξει και αν όντως συμβαίνει θα επιληφθεί του θέματος.

Τέλος για το θέμα της ανάθεσης των 10.000 ευρώ στο πανεπιστήμιο Πατρών θα τονίσει ότι: «για θέματα που είναι επείγοντα θα συνεχίσει να το πράττει προς όφελος των δημοτών, όπως στην προκειμένη περίπτωση αλλά και του καθαρισμού στο ποτάμι του Μαραθιά» και θα περάσει στην αντεπίθεση τονίζοντας ότι «ο κος Τριανταφύλλου δώδεκα χρόνια στο πρώην δήμο Ευπαλίου δεν προχώρησε σε τέτοιου είδους καταγγελία και το κάνει τώρα»

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΑΠΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΟΧΑΝΤΑΡΗ?
    ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΒΛΕΠΩ...
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου