Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Προπηλακισμοί και αποδοκιμασίες Τετριμίδα στα Καμένα Βούρλα - Δέχτηκε δημόσια φραστική επίθεση από γνωστό επιχειρηματία

Κακήν κακώς αποχώρησε ο Δήμαρχος Μώλου-Αγ.Κωνσταντίνου κ. Τετριμίδας από το παραλιακό κέντρο "Μελάκος" της παραλίας Καινούριου όπου είχε βρεθεί κατά την βραδινή του έξοδο πριν λίγες μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες του blog "Ενεργοί Πολίτες Καμένων Βούρλων", μετά από σκληρή φραστική επίθεση με ακατονόμαστες λέξεις που δέχτηκε από τον γνωστό επιχειρηματία και δημότη των Καμένων Βούρλων κ. Γκολφομήτσο Γεώργιο

Με επέμβαση κάποιων ψυχραιμότερων δημοτών ο κ. Τετριμίδας φυγαδεύτηκε γλιτώνοντας και πιθανό λιντσάρισμα.
 
Το περιστατικό αναφέρουν σε επιστολή τους που έστειλαν στο γνωστό blog των Καμένων Βούρλων αναγνώστες του και αυτόπτες μάρτυρες.

Στο κείμενο της σχετικής ανάρτησης διαβάζουμε: 
 
"Είχαμε επισημάνει με δημοσιεύματα στο Blog που δεχόμαστε από αναγνώστες μας ότι είναι ζήτημα χρόνου να συμβούν αυτά τα γεγονότα και ακόμη χειρότερα.
 
Σε λίγο καιρό αν συνεχίσει έτσι ο κ. Τετριμίδας ίσως δεν θα μπορεί να πάει ούτε στο Δημαρχείο των Καμένων Βούρλων. Δεν άκουσε την συμβουλή μας ο κ. Τετριμίδας ότι έχει πάρει λάθος δρόμο και δείχνει να τον συνεχίζει αμέριμνος σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
 
Συγκεκριμένα προχθές το βράδυ στο παραλιακό κέντρο «Μελάκος» ο Δήμαρχος κ. Τετριμίδας υπέστη από τον εξαγριωμένο Δημότη των Καμένων Βούρλων (και δικαιολογημένα με τις αποφάσεις που παίρνει στο Δημοτικό συμβούλιο) βάναυση λεκτική κακοποίηση.
Αν δε δεν επενέβαιναν κάποιοι ψυχραιμότεροι για να φυγαδεύσουν τον Δήμαρχο κ. Τετριμίδα πιθανόν να είχε υποστεί και χειρονακτική κακοποίηση.

Ο Δήμαρχος κ. Τετριμίδας με τις παράλογες παράνομες και λαμογιάρικες αποφάσεις και με τους στημένους διαγωνισμούς που παίρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο έχει ξεσηκώσει εναντίον του όχι μόνο τον γνωστό και πετηχημένο επιχειρηματία κ. Γκολφομήτσο αλλά όλα τα Καμένα Βούρλα και αυτούς ακόμη που τον ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές."
Αιτία αυτής της φραστικής επίθεσης αλλά και των γενικότερων αποδοκιμασιών που δέχεται τελευταία ο κ. Τετριμίδας είναι η απόφαση του να φέρει τα λύματα του υπό μελέτη Βιολογικού του Αγίου Κωνσταντίνου στον αποδέκτη των Καμένων Βούρλων όπως υποστηρίζουν και στο κείμενο:
"Δεν φτάνει που σαν κύριος υπεύθυνος ο κ. Τετριμίδας, στέρησε το όνομα της Λουτρόπολης των Καμένων Βούρλων να υπάρχει στον σημερινό Καλλικρατικό Δήμο, ήλθε προ ημερών και πήρε μια εντελώς παράλογη παράνομη και λαμογιάρικη ( για την προμήθεια που θα πάρει από τα 15.000.000 ευρώ ενδιαφέρεται μόνον) απόφαση να έλθουν τα λύματα του υπό μελέτη Βιολογικού του Αγίου Κωνσταντίνου στον αποδέκτη των Καμένων Βούρλων. Το ότι γλύτωσε προχθές ο Δήμαρχος κ. Τετριμίδας το γιαούρτωμα και τον ξυλοδαρμό είναι καθαρά από τύχη.
 
Αν δεν συνέλθει ο κ. Τετριμίδας και δεν ανακαλέσει την παράνομη και παράλογη απόφαση που πάρθηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο οφείλουμε να τον προειδοποιήσουμε από αυτά που ακούμε στα καφενεία και τις καφετέριες ότι τον περιμένουν δύσκολες ημέρες και ώρες.
Βέβαια τα χαλασμένα γιαούρτια και τα κλούβια αυγά που μαζεύουν οι εξαγριωμένοι Δημότες από τα πεταμένα και ληγμένα του Γαλαξία για να χρησιμοποιηθούν για το Δήμαρχο κ. Τετριμίδα έπρεπε ήδη να είχαν χρησιμοποιηθεί εναντίον των Δημοτικών Συμβούλων των Καμένων Βούρλων κ. Φακίρη, Κουτσούμπα, κ. Αναστασίου, κ. Παπαναγιώτου, κ. Τσιτίνη Σ., κ. Τσάρα Π., οι οποίοι είναι ξεπουλημένα τομάρια για κλωτσιές. Ποτέ βέβαια δεν είναι αργά ….."
Κλείνοντας οι αποστολείς της επιστολής προειδοποιούν ανοικτά την Δημοτική Αρχή πως "εκτός από την προσφυγή στον Ελεγκτή Νομιμότητας οι Δημότες των Καμένων Βούρλων ετοιμάζονται και για πιο εξτρίμ ενέργειες όπως είναι η κατάληψη του Δημαρχείου των Καμένων Βούρλων και η απομάκρυνση απ` αυτό του Δημάρχου κ. Τετριμίδα και των Δημοτικών Συμβούλων των Καμένων Βούρλων".

1 σχόλιο:

  1. ΚΥΡΙΟΣ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ.
    ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΥΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου