Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Τόνια Αντωνίου: "Απαράδεκτο το κλείσιμο του Αγροτικού Ιατρείου Καμένων Βούρλων στο μέσο της τουριστικής περιόδου"


«Απαράδεκτο» χαρακτηρίζει η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Τόνια Αντωνίου το κλείσιμο του Αγροτικού Ιατρείου Καμένων Βούρλων στο μέσο της τουριστικής περιόδου και με ερώτησή της προς τον αρμόδιο Υπουργό ζητά να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα. 
 
Πιο συγκεκριμένα, στην ερώτησή της η βουλευτής αναφέρει:
 
«Από τις 27 Ιουλίου, μέσα στην καρδιά της τουριστικής περιόδου, το Αγροτικό Ιατρείο Καμένων Βούρλων παραμένει κλειστό λόγω άδειας του υπηρετούντος ιατρού και όσοι έχουν ανάγκη πρωτοβάθμιων ιατρικών υπηρεσιών είναι αναγκασμένοι να απευθύνονται στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης.

  
Επειδή είναι απαράδεκτο να κλείνει το Αγροτικό Ιατρείο μιας περιοχής που κατακλύζεται από τουρισμό το καλοκαίρι και επειδή είναι επίσης απαράδεκτο να αναγκάζονται οι ηλικιωμένοι, που απλώς θέλουν να γράψουν στο βιβλιάριο τα φάρμακά τους, να υποβάλλονται σε ταλαιπωρία και έξοδα για να μετακινηθούν σε άλλη περιοχή,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο κ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ
 
1)      Ποιος και με ποιο σκεπτικό πήρε την ευθύνη να αφήσει το Αγροτικό Ιατρείο Καμένων Βούρλων χωρίς γιατρό στη μέση του καλοκαιριού;
 
2)      Τι προτίθεται να πράξει το Υπουργείο για την άμεση επίλυση του προβλήματος;» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου