Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Έκτακτη συνεδρίαση Δ.Σ. στο Δήμο Λοκρών για το θέμα των Αθίγγανων και των τελευταίων επεισοδίων

Έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ του Δήμου Λοκρών συγκλήθηκε σήμερα στις 25 Αυγούστου 2011 προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες αλλά και να πάρει απόφαση για τα χθεσινοβραδινά δυσάρεστα γεγονότα στον καταυλισμό των Ρομά στην περιοχή της Αταλάντης:
 
Μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τις βραδινές ώρες. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να τραυματιστούν σοβαρά αστυνομικοί, πυροσβέστες, Δημοτικοί Σύμβουλοι και να προκληθούν υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα και μέσα που έσπευσαν σε βοήθεια για την πυρόσβεση, αφού οι Ρομά με πρωτοφανή βιαιότητα διέπραξαν μια άνευ προηγουμένου επίθεση σ΄όλους τους παρευρισκομένους με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οι γύρω οικίες αλλά και η περιοχή γενικότερα.

1 σχόλιο:

  1. Κάποια στιγμή αυτό θα γινόταν!
    Όσο τους νταντέβουν κάποιοι προεκλογικά γιατί τους έχουν πελάτες και στα μαγαζιά τους και στην ψήφο τους και κάποιοι άλλοι τους μοιράζουν 5εύρα για να ψηφίσει όλος ο καταυλισμός, οι Ρομά θα κάνουν ότι γουστάρουν! Ευτυχώς που μείναν μέχρι εκεί τα έκτροπα και δεν θρηνήσαμε ανθρώπους!
    Η αστυνομία άφαντη στο θέμα των Ρομά, ούτε για τυπικούς ελέγχους δεν τους σταματάν, οι δημοτικοί άρχοντες έχουν σχέση δούνε και λαβείν. Να εύχεστε να μην έχει και συνέχεια το θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου