Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΑΤΑΛΑΝΤΗ: Κλείνουν Δημόσιες Υπηρεσίες και Καταστήματα ΔΕΚΟ

Πενήντα χρόνια πίσω θα γυρίσει ο τόπος αν υλοποιηθούν οι αποφάσεις της κυβέρνησης και των διοικήσεων ΔΕΚΟ και επιχειρήσεων που θέλουν να κλείσουν γραφεία υπηρεσιών και καταστήματα της Αταλάντης.

Συγκεκριμένα:

Με απόφαση της διοίκησης του ΟΤΕ η οποία κοινοποιήθηκε προ ολίγων ημερών στα καταστήματα της εταιρείας κλείνει την 1η Οκτώβρη 2011, μεταξύ άλλων, το κατάστημα του ΟΤΕ στην Αταλάντης. Για την ώρα θα παραμείνει μόνο το τεχνικό τμήμα στην Αταλάντη αλλά μόνο για ένα μικρό μεταβατικό χρονικό διάστημα. 

Με απόφαση της κυβέρνησης κλείνει η ΔΟΥ Αταλάντης (Οικονομική Εφορεία). Η απόφαση έχει ληφθεί και αναμένεται η ανακοίνωση  ημερομηνίας παύσης της λειτουργίας της από το Υπουργείο όταν ολοκληρωθεί η επανεξέταση ορισμένων περιπτώσεων άλλων ΔΟΥ της Στερεάς. Μεταφέρεται στη Λαμία.

Πληροφορίες θέλουν ο σχεδιασμός του Υπουργείου να περιλαμβάνει και τελικά να κλείνει και το Τμήμα Συγκοινωνιών της Αταλάντης. Αν συμβεί αυτό οι Λοκροί δημότες θα εξυπηρετούνται όπως πριν 12 χρόνια στη Λαμία.

Πληροφορίες μιλούν επίσης και για κλείσιμο του καταστήματος της ΔΕΗ στην Αταλάντη, καθώς και η διοίκηση της ΔΕΗ φαίνεται να έχει αποφασισει το κλείσιμο πολλών καταστημάτων της εταιρίας σε όλη τη χώρα στα βήματα του ΟΤΕ.


Οι αποφάσεις αυτές αφορούν υπηρεσίες και καταστήματα και άλλων περιοχών σε όλη τη χώρα, αφού ο σχεδιασμός κυβέρνησης και διοικήσεων ΔΕΚΟ και εταιριών θέλουν παραρτήματα όλων των παραπάνω να παραμένουν ΜΟΝΟ στις πρωτεύουσες των νομών της χώρας.  
Μετά από πολλές παρεμβάσεις Δημάρχων και βουλευτών ανά την Ελλάδα  αποφασίστηκε πως θα επανεξεταστούν κατά περίπτωση αρκετές "ενστάσεις" της τοπικής κοινωνίας και θα συνυπολογιστούν τελικά στις όποιες αποφάσεις για κλείσιμο ή όχι και κριτήρια όπως: χιλιομετρικές αποστάσεις, πληθυσμός περιοχής, φόρτο εργασίας, κτλ...

Έτσι παρά τις αρχικές "τελεσίδικες" αποφάσεις κυβέρνησης και εταιριών, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ΔΕΝ κλείνουν η ΔΟΥ Θήβας και το κατάστημα του ΟΤΕ Θήβας,  που εξαιρούνται μετά από συνεχείς παρεμβάσεις των βουλευτών Βοιωτίας και κυρίως της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ανάλογες εξαιρέσεις έγιναν και σε άλλους δήμους μετά από παρεμβάσεις και πιέσεις των τοπικών αρχών.

Εδώ στο Δήμο Λοκρών κοιμούνται; Μόνο για την εξασφάλιση χρημάτων από την Περιφέρεια νοιάζονται και τρέχουν; Μήπως ήταν απασχολημένοι τόσο καιρό στο Δήμο και ανάλωναν δυνάμεις κάνοντας παρεμβάσεις μόνο για την αυτονόμηση του Ωδείου;
   
Θα μπορούσαν να μας πληροφορήσει η δημοτική αρχή πόσες και ποιες παρεμβάσεις έχουν γίνει από τον Δήμο Λοκρών σχετικά με το θέμα αυτό;
 
Εκτός αν δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση από το Δήμο διότι θα πρέπει να έρθει ο Περγαντάς να μας λύσει και αυτά τα προβλήματα και να διεκδικήσει τα "δίκια" μας, όπως απαιτούμε ως Δήμος για τη διαχείριση απορριμμάτων...

Αν τελικά κλείσουν όλες αυτές οι υπηρεσίες και όλα αυτά τα καταστήματα  στην Αταλάντη, αυτό θα είναι αποτέλεσμα αδιαφορίας ή ανικανότητας;

Τουλάχιστον αυτή την απορία θα μας τη λύσετε μετά...;

Ανάλογες πληροφορίες υπάρχουν και για το ΙΚΑ Αταλάντης καθώς και για το ΚΥ Αταλάντης, χωρίς ωστόσο ακόμη να είναι ξεκάθαρες  οι προθέσεις της διοίκησης του ΙΚΑ και του Υπουργείου. Κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για συγχώνευση ΙΚΑ - ΚΥ, μεταφορά των υπηρεσιών του ΙΚΑ στο χώρο του ΚΥ και κλείσιμο του υποκαταστήματος του ΙΚΑ Αταλάντης αλλά τίποτα δεν είναι βέβαιο...

7 σχόλια:

  1. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΕΠΙ ΛΙΟΛΙΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΛΟΚΡΙΔΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ...
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΌΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΤΑΞΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑΧΤΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ?
    ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ?
    ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ:
    ΔΗΜΟΣ ΑΝΙΚΑΝΩΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΙΧΘΕΙΟΤΡΟΦΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΟΙ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ...
    ...ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ...
    ...ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΡΙΚΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ. ΜΟΛΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΣ ΤΕΘΗΚΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΗΜ. ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ(ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ). ΑΛΛΑ ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ!!!....
    ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ!!
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ, ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΡ... Η ΛΑΜΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΗ ΘΗΒΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙ Η ΛΑΜΙΑ Ή Η ΛΙΒΑΔΕΙΑ;

    ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ;

    ΣΤΗ ΘΗΒΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΧΥΤΑ, ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ...

    ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ; ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου