Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Δήμος Λοκρών: Επιχορηγήσεων Συλλόγων συνέχεια...

Μεγαλώνει η λίστα των Επιχορηγήσεων Πολιτιστικών Συλλόγων από το Δήμο Λοκρών κατά το τελευταίο τετράμηνο Μάιος-Σεπτέμβριος 2011

 
ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ:



- ΜΕΡΟΣ   ΙΙ -


Χρηματική επιχορήγηση του Πολιτιστικού Συλλόγου "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" με το ποσό των 3.000,00 ευρώ προκειμένου να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις του προς το χορωδιακό του τμήμα, αλλά και για την διοργάνωση των κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεών του και συγκεκριμένα να συμμετάσχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Αλβανίας.

Χρηματική επιχορήγηση του Πολιτιστικού Χορωδιακού Συλλόγου "Η ΑΡΜΟΝΙΑ" με το ποσό των 3.000,00 ευρώ προκειμένου να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις του, για την διοργάνωση των κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεών του.

Χρηματική επιχορήγηση του Αθλητικού Συλλόγου «ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ» Μαρτίνου με το ποσό των 1.500,00 ευρώ για την συνδιοργάνωση, με την Δημ. Κοιν. Μαρτίνου , εκδήλωσης στο πλαίσιο της τοπικής θρησκευτικής πανήγυρης, την 14 Αυγούστου 2011, η οποία θα περιλαμβάνει μουσικοχορευτική βραδιά για την ψυχαγωγία των κατοίκων και των επισκεπτών


Χρηματική επιχορήγηση του «Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μαλεσίνας» με το ποσό των 2.500,00 ευρώ προκειμένου να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις του από την διοργάνωση των κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεών του.

Χρηματική επιχορήγηση του Αθλητικού Συλλόγου "ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ" με το ποσό των 1.500,00 ευρώ για την υλοποίηση του προγράμματος των Κοινωνικών-Αθλητικών και Πολιτιστικών εκδηλώσεων έτους 2011.

Χρηματική επιχορήγηση του Αθλητικού Συλλόγου «ΟΠΟΥΝΤΙΟΣ» Μαρτίνου με το ποσό των 2.000,00 ευρώ για την υλοποίηση του προγράμματος των Κοινωνικών-Αθλητικών και Πολιτιστικών εκδηλώσεων έτους 2011.

Χρηματική επιχορήγηση του Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου "Χορωδία Αταλάντης" με το ποσό των 3.000,00 ευρώ προκειμένου να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις του προς το χορωδιακό του τμήμα, αλλά και για την διοργάνωση των κοινωνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεών του.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου