Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Η άποψή μου...

Ο κόσμος θα πρέπει να ενημερωθεί για το τι έγινε αυτό το καλοκαίρι στην ομάδα μας! Θα πρέπει να ενημερωθεί και να μάθει ότι ο Α.Π.Ο. Αταλάντης ήτανε στα πρόθυρα της διάλυσης μετά από μια πορεία 50 χρόνων, πράγμα ανεπίτρεπτο για τα δεδομένα μια πόλης σαν την Αταλάντη. 

Τα άτομα που αποτελούμε το Δ.Σ. της ομάδας είμαστε άνθρωποι που βιώνουμε κάθε μέρα τις δυσκολίες της εποχής μας – της γενιάς μας, οικονομικά και ψυχολογικά, αλλά είμαστε άνθρωποι που έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε και να απαιτούμε αυτά που μας αναλογούν, πάντα με διαφάνεια. Η ιδέα της δημιουργίας του Group στο Facebook αλλά και η δημιουργία Blog (http://apoatalantis.blogspot.com/) είναι για να υπάρχει ελευθερία λόγου και να ακούγονται όλες οι γνώμες! 

Η ομάδα δεν είναι κτήμα κανενός! Ανήκει στους παίκτες της και στην Αταλάντη! Για αυτούς γίνονται όλα! Για τη νεολαία, για τα νέα παιδιά που αγαπάνε τον αθλητισμό. Γιατί να τους κόψουμε τον αθλητισμό? Δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα. 

Είναι η προσωπική μου άποψη αυτά τα οποία γράφω και ο λόγος που συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια. Χρειαζόμαστε την στήριξη όλων για να πετύχουμε κάτι. Μακάρι να πείτε όλοι σας αυτό που νιώθετε! 

Ευχαριστώ πολύ για όσους διαβάσανε το post μου.


Κατσούλης Αντώνης

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου