Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Τετριμίδας: Φέρτε μας τα στοιχεία της ΔΕΚΑΠΑΒ!

Με αιτιάσεις κατά του πρώην Δημάρχου Καμένων Βούρλων Μάκη Αντωνίου αναφορικά με τη διαχείριση της πρώην ΔΕΚΑΠΑΒ πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγ. Κωνσταντίνου- Μώλου.

Όπως ανέφερε στο κεντρικό ΔΕΛΤΙΟ του FM-1 ο αντιδήμαρχος Ταξιάρχης Φακίρης εδώ και αρκετό καιρό έχει ορισθεί ορκωτός λογιστής για να ελέγξει τα στοιχεία της ΔΕΠΑΚΑΒ που σύμφωνα με τον Νόμο πρέπει να διαλυθεί αδυνατεί να συναντήσει τον πρώην Δήμαρχο παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες του.

«Νομίζω ότι ο κ.Αντωνίου θα διευκολύνει την διαδικασία και θα μας δώσει τα στοιχεία, είτε αυτός είτε κάποιος από τον συνδυασμο του ώστε να ολοκληρωθεί ο έλεγχος», ανέφερε ο κ.Φακίρης.

Στην χτεσινή συνεδρίαση έγινε συζήτηση και για το θέμα που ο FM-1 είχε αποκαλύψει πριν ένα περίπου μήνα πως ένα μεγάλο τμήμα του δικτύου ύδρευσης του Δήμου και ειδικά των Καμένων Βούρλων είναι από σωλήνες αμιάντου.

Τότε ο δήμαρχος κ. Τετριμμίδας είχε δηλώσει στον FM-1 ότι το μεγάλο πρόβλημα έχουν τα Καμ.Βούρλα όπου υπάρχει ένα πολύ μεγάλο δίκτυο πάνω από 10 χιλιομέτρων με σωλήνες αμιάντου.

Σήμερα ο κ. Φακίρης δήλωσε ότι αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα και «αγωνιζόμαστε με κάθε τρόπο να βρούμε πηγή χρηματοδότησης ώστε να γίνει η σχετική μελέτη η οποία στη συνέχεια να ενταχθεί σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα ώστε το ταχύτερο δυνατόν να αντικατασταθεί το δίκτυο που εγκυμονεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία…».

Επίσης ο κ. Φακίρης αναφέρθηκε και στην κατάληψη του Γυμνασίου και Λυκείου της λουτρόπολης.

«Καιρός είναι να σταματήσει αυτή η κατάληψη γιατι εκτός απο το θέμα των βιβλίων που πράγματι είναι ένα σοβαρό αίτημα αλλα ο Δήμος δεν μπορεί να κάνει τίποτα γιαυτό τα αλλα αιτήματα είναι αστεία και ανάξια λογου,ας σταματήσουν την πλάκα και ας μπουν στις σχολικές αίθουσες γιατι χάνουν πολύτιμες διδακτικές ώρες» τονισε ο κ. Φακίρης.


lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου