Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Ισοπαλία Στυλίδα - Α.Π.Ο.Αταλάντη με 2-2 - Αποτελέσματα 4ης Αγωνιστικής

Πολύ καλή η εμφάνιση της ομάδας Α.Π.Ο. Αταλάντης άλλα πραγματικά άδικο το τελικό αποτέλεσμα 2-2 με την Στυλίδα. Όσο πραγματικά καλή ήταν η εμφάνιση της ομάδας, αντιθέτως άλλο τόσο ήταν και ατυχές και άδικο το αποτέλεσμα για έναν τέτοιο αγώνα.

Η Α.Π.Ο.Αταλάντης προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με μία υπέροχη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Δημογιάννη, αλλά η ομάδα της Στυλίδας κατάφερε και ισοφάρισε 3 λεπτά μόλις πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με πέναλντι.

Στην επανάληψη, μετά από μία καταπληκτική πραγματικά εκτέλεση φάουλ από τον Θ.Χυμευτό, η Α.Π.Ο.Αταλάντης προηγήθηκε με το σκόρ να διαμορφώνεται στο 1-2.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξε τόσο ατυχής, όσο και άδικη, και η απ'απευθείας "κόκκινη κάρτα" στον Ηλιόπουλο στο 80ο λεπτό του αγώνα.

Τέλος μετά από 7 λεπτά καθυστερήσεων και από μία κακή απόκρουση των αμυντικών της Α.Π.Ο.Αταλάντης, η ομάδα της στυλίδας εκμεταλευόμενη την ατυχή αυτή φάση για την ομάδα μας έκανε το τελικό 2-2, άδικο αποτέλεσμα αφού η Α.Π.Ο.Αταλάντης, ανάλογα με το παιχνίδι που έκανε, άξιζε να έχει μια καθαρή νίκη έναντι της Στυλίδας. 


Οι αθλητές της Αταλάντης πάντως αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την πολύ καλή προσπάθεια τους  και την καταπληκτική εμφάνιση της ομάδας σε μία τόσο δύσκολη αγωνιστική έδρα.


Αποτελέσματα 4ης Αγωνιστικής


Τα αποτελέσματα της 4ης Αγωνιστικής διαμορφώθηκαν ως εξής:

ΑΧΙΛ. ΔΟΜΟΚΟΥ - ΛΑΡΥΜΝΑ   7-2
ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ   2-1 
ΜΑΡΤΙΝΟ - ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 2005   5-1 
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ/ΗΡΑΚΛΗΣ   αναβολή 
ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΣ - ΟΛΥΜΠ. ΛΑΜΙΑΣ   0-1 
ΑΣ ΛΑΜΙΑ - ΓΛΥΦΑ   1-0 
ΣΤΥΛΙΔΑ - ΑΤΑΛΑΝΤΗ   2-2 
ΕΝΩΣΗ 2010 - ΜΑΛΕΣΙΝΑ 2008   1-0 
ΔΙΒΡΗ - ΕΚΚΑΡΑ   2-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου