Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΝΙΚΗΤΗΣ Ο Α.Σ.ΛΟΚΡΟΣ ΣΤΟ ΛΟΚΡΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ


Στο κλειστό της Αταλάντης το Σάββατο 15/10 έγινε ο αγώνας για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΜΠΑΣΚΕΤ της Α΄ ΕΣΚΑΣΕ μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ με νικητή την ομάδα του ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ.

Το παιχνίδι είχε όλα τα χαρακτηριστικά του τοπικού ντέρμπι με τις δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκόρ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μοιρασμένα και τα ημίχρονα, με το πρώτο να ανήκει στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ και το δεύτερο στον ΑΣ ΛΟΚΡΟ.
  
Και αυτός ο αγώνας έδειξε ότι το φετινό πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΣΕ θα είναι πολύ ανταγωνιστικό.

Οι υπέροχοι φίλαθλοι της ομάδας για άλλη μια φορά και παρά τις κακές καιρικές συνθήκες που υπήρχαν την ώρα της διεξαγωγής του αγώνα προσήλθαν στο γήπεδο και έδωσαν ηχηρό παρόν στον αγώνα υποστηρίζοντας την ομάδα τους.


Ο ΑΓΩΝΑΣ

Ο αγώνας  διεξήχθη το Σάββατο 15/10 στο Κλειστό Αταλάντης και ώρα 18:00 μεταξύ των ομάδων ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ και με τελικό αποτέλεσμα 60-57, ενώ τα δεκάλεπτα διαμορφώθηκαν: 20-19, 11-13, 16-12, 13-13Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κύριοι Κουτσιμπός και Χουγιάζος.

Και οι δύο ομάδες έπαιξαν με πείσμα και πίεζαν μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα Α.Σ.Λοκρός, αλλά επίσης πολύ καλά και δυνατά έπαιξε και η Αναγέννηση Μαλεσίνας, χωρίς να λείπουν βέβαια και από τις δύο ομάδες και τα αναπόφευκτα -μικρά και μεγάλα- λάθη, αλλά και ο στιγμιαίος αποσυντονισμός σε αρκετές φάσεις. Στο σύνολό του πάντως το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και από τις δύο ομάδες και ως αποτέλεσμα είχε -πέρα από τη νίκη του Α.Σ.Λοκρός- έναν ωραίο αγώνα με πολύ καλές φάσεις που θα ήθελε πραγματικά κανείς να παρακολουθήσει.

Καλές εμφανίσεις έκαναν όλοι οι παίκτες και από τις δύο ομάδες, με Κ.Κολοβό (πρώτο σκόρερ με 21 πόντους και 3 τρίποντα), Ι.Τσέρτο, Ι.Κολοβο, Α.Χαντζή, Ι.Τριανταφυλλίδη και Μ.Κουϊέν να ξεχωρίζουν σε αυτό το παιχνίδι από τον Α.Σ.Λοκρό, ενώ με Ιωακείμ (πρώτο σκόρερ με 17 πόντους και 2 τρίποντα)Κονδύλη, Σκούρα και Κλούρα, να ξεχωρίζουν από την Αναγέννηση Μαλεσίνας.



ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ

Α.Σ. ΛΟΚΡΟΣ: Κουϊέν Μ. 03(1), Ανδρέου Ε., Τσέρτος Ι. 11(2), Κάβουρας Ι. 04, Λαμπρινίδης Λ,, Καρατράντος Β, Κολοβός Κ. 21(3), Τσιαβός Σ., Χαντζής Α. 10 (1), Παλαιολόγος Α. 02, Τριανταφυλλίδης Ι. 05, Κολοβός Ι. 04.
Προπονητής: Καρατράντος Λ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ: Βίγγος 03, Κανακάρης 04, Νίκας, Μπέσιος, Κουβαράς, Ιωακείμ 17(2), Κατσαγάνης, Κονδύλης 12(1), Κλούρας 10, Σκούρας 11, Μαρμαρινός, Δαραμάρας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και στον προπονητή για την νίκη τους.
  
Το επόμενο Σάββατο ο Α.Σ.Λοκρός θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Κύμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου