Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Τόνια Αντωνίου: Συνεννόηση ή εκλογές...

Σε δήλωσή της στο «Έθνος της Κυριακής» η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Τόνια Αντωνίου αναφέρει:

«Οι πολιτικές ηγεσίες των κομμάτων επιβάλλεται να εξασφαλίσουν όχι μόνο τη συντεταγμένη πορεία εξόδου της χώρας από την κρίση, αλλά να εμπνεύσουν την εθνική συστράτευση. Να στείλουν ένα μήνυμα υπέρβασης, αντάξιο της ιστορικότητας των στιγμών, αποδεικνύοντας στην πράξη τη δύναμη της Δημοκρατίας.

Η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα επειδή έχει θεσμούς και επιλογές. Το ζητούμενο είναι η εθνική συστράτευση, το μέσο μπορεί να είναι: η συνεννόηση όλων των κομμάτων, η κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ή οι εκλογές.

Γιατί τη χώρα δεν θα τη σώσουν ούτε δάνειες δυνάμεις ούτε από μηχανής θεοί, μόνοι μας πρέπει να τα καταφέρουμε και μπορούμε. Δεν θα είναι η πρώτη φορά.»

6 σχόλια:

  1. ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙ" ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΘΕΙΡΩ ΤΑ ΠΛΕΙΚΤΡΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΔΟΣΥΛΟΓΗ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΓΙΟΥΧΑΡΑΝΕ 1.000.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ.Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ.ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΛΟΚΡΙS NEWS .ΒΓΑΛΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ.ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ. `

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΑΣΧΗΜΙΑ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΣΟΥ[ΠΟΣΑ ΡΕΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΣΧΗΜΗ ΕΙΣΑΙ]ΔΕΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ.ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΤΕ ΣΕ ΔΟΥΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ.ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ νομίζω ότι είναι μια από τις σημαντικότερες και πιο σοβαρές δηλώσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα. Κι όταν ένας άνθρωπος σαν την Αντωνίου κάνει τέτοια κομματική υπέρβαση και λέει τέτοια πράγματα, για μένα αυτό λέει πάρα πολλά. Ας το ακούσουν και αυτοί στους οποίους απευθύνεται, που μάλλον αμφιβάλλω. Δυστυχώς στην κατάσταση που είμαστε οι πολιτικές ηγεσίες όλων των κομμάτων, μικρών και μεγάλων, συνεχίσουν να παίζουν τα μικροκομματικά τους παιχνίδια εις βάρος της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σημασία δεν έχει το τι λέει κανείς για κοροϊδέψει τους "χωριανούς" και γλιτώσει το ξύλο, αλλά το τι κάνει.

    Και αυτό που κάνει η κ. Αντωνίου είναι να "επαναστατεί" σαν κόκορας και να ψηφίζει σαν κότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου