Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Εκλογές πρόκειται να προκηρύξει άμεσα ο Γ.Παπανδρέου...


Ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργος Παπανδρέου προτίθεται στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα να διαλύσει τη Βουλή και να προκηρύξει εκλογές. 


Αυτό αναφέρουν τελευταίες πληροφορίες του "LTN", τις οποίες μας μετέφερε καλά πληροφορημένο στέλεχος της Ιπποκράτους και το οποίο ανέφερε σχετικά με το θέμα πως: "Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί άλλο να σηκώνει μόνο του το βάρος της διάσωσης της χώρας.
Οι Βουλευτές μας ενώ μάχονται για τη σωτηρία της χώρας, βάλλονται ταυτόχρονα με τρόπο άδικο από την αντιπολίτευση και αυτό είναι τόσο ειρωνικό, όσο και τραγικό.
Ήρθε η ώρα αυτοί που "τραγουδούν έξω από το χορό" λαϊκίζοντας δυο χρόνια τώρα, "να χορέψουν" μαζί μας. Ο λαός πρέπει να δώσει νέα ισχυρή εντολή στην επόμενη Βουλή ώστε να κερδηθεί το μεγάλο στοίχημα, το οποίο δεν άλλο από το να σωθεί η χώρα."

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κ. Παπανδρέου σκέπτεται να προσφύγει στις κάλπες ώστε να ξεπεραστεί το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχει οδηγηθεί το ΠΑΣΟΚ και η χώρα. Εκτός απροόπτου ο κ. Παπανδρέου είναι αποφασισμένος να προκηρύξει εκλογές μέσα στην επόμενη εβδομάδα.


Το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου