Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Απευθείας ανάθεση για παροχή της εργασίας Καθαριότητας Κτιρίου Κοινότητας Κυρτώνης

Με απ’ ευθείας ανάθεση σε ιδιώτη εργολάβο ο δήμος Λοκρών παραδίδει την παροχή εργασίας Καθαριότητας  του Κτιρίου Κοινότητας Κυρτώνης:


Ο δήμος Λοκρών με απόφαση του δημάρχου κ. Νίκου Λιόλιου προχώρησε στην απ'ευθείας ανάθεση σε ιδιώτη εργολάβο για την παροχή εργασίας Καθαριότητας  του Κτιρίου Κοινότητας Κυρτώνης για την χρονική περίοδο 21.9.2011 - 31.12.2011 έναντι προκαθορισμένης αμοιβής από το δήμο.

Το κόστος της αμοιβής του εργολάβου για τις υπηρεσίες του κατά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ανέρχεται στο ποσό των 8.935,00 ευρώ!!!

Στην σχετική απόφαση του ο δήμαρχος αναφέρει:


<<Αναθέτουμε απ’ ευθείας στον εργολάβο καθαριότητας Μακρή Αργύριο του Ιωάννη, κατοίκου Κυρτώνης (ΑΦΜ: 06226903) τις εργασίες καθαριότητας Κτιρίων Τοπικής Κοινότητας Κυρτώνης και των βοηθητικών χώρων τους, για το χρονικό διάστημα από 21-9-2011 μέχρι 31-12-2011, έναντι αμοιβής 8.935,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.>>


1 σχόλιο:

  1. Στην ΤΡΑΓΑΝΑ που καθε ΧΡΟΝΟ ειχε εργολάβο καθαριοτητας με 4,200 ευρω φετος για λογους οικονομίας ,ΚΟΠΗΚΕ η ΑΝΑΘΕΣΗ σε ΕΡΓΟΛΑΒΟ παροτι υπηρχε προσφορα με 3,500 ευρω.... οσον αφορα την ΚΟΛΑΚΑ ο Αργυρης Μακρης ειναι και υδραυλικος ...και πιστευω οτι δεν θα ειχε πληρωθει για προηγουμενες χρονιες και θα τακτοποιειται ετσι (δινοντας του τα διπλα για χρεωστουμενα)...το ΑΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΚΟΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ...και οχι στην ΤΡΑΓΑΝΑ η οπου αλλου δεν εχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου