Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Συνεχείς και επίμονες παρεμβάσεις Ν.Λιόλιου για ελλιπή αστυνόμευση και εγκληματικότητα - Καμιά ενέργεια από τις αρμόδιες αρχές


Τα πολλαπλά κρούσματα κλοπών και ληστειών στο Δήμο Λοκρών έχουν ανησυχήσει ιδιαίτερα τη δημοτική αρχή και τους δημότες οι οποίοι εκφράζουν το φόβο και την ανασφάλεια για την σωματική τους  ακεραιότητα και την προστασία της περιουσία τους.
Η ελλιπής παρουσία αστυνομικών και ομάδων πρόληψης εγκλήματος στην περιοχή αποτελεί πρόσφορο έδαφος για την πράξη παντός είδους εγκληματικών ενεργειών και πράξεων, σε βάρος συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων. 
Πρόκειται για φαινόμενα απαράδεκτα, που πλήττουν τόσο την ασφάλεια των κατοίκων, τη δημοτική περιουσία αλλά και την εικόνα του Δήμου, και οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές ουδόλως ενεργούν και ακολουθούν τις προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες για την πάταξη τους, αλλά και κυρίως, την πρόληψή τους.

Ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος με συνεχείς παρεμβάσεις στις αρμόδιες υπηρεσίες Προστασίας του Πολίτη καλεί για μία ακόμα φορά τους υπεύθυνους να ενισχύσουν την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων  στην περιοχή με περιπολίες και  αποτελεσματική αστυνόμευση για την προστασία της δημοτικής περιουσίας, της περιουσίας και ασφάλειας των κατοίκων του Δήμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου