Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΜΑΚΡΗ-ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΕ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ


Η Βουλευτής Φθιώτιδας κα. Ελένη Μακρή-Θεοδώρου, προσκεκλημένη από το Ινστιτούτου Hans Seidel στις Βρυξέλλες ήταν μία από τους ομιλητές στο συμπόσιο με θέμα «Ελληνική σταθερότητα: εσωτερικοί και εξωτερικοί παράγοντες» που πραγματοποιήθηκε στη Βαυαρική Αντιπροσωπεία την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου.

Μέσα από μία ανθρώπινη προσέγγιση παρουσίασε στο ακροατήριο την πραγματικότητα που ζουν σήμερα οι Έλληνες, η οποία απέχει από αυτή που έχουν καλλιεργήσει τα ξένα μέσα ενημέρωσης. 

Τόνισε πόσο η ανεργία απειλεί την κοινωνική συνοχή και συντελεί στην άνοδο ακραίων πολιτικών τάσεων.

Η Ευρώπη μέσω της αρχής της αλληλεγγύης καλείται να στηρίξει σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία τα κράτη-μέλη της στηρίζοντας ταυτόχρονα την ίδια της την ύπαρξη.

Παράλληλα η Βουλευτής είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με ευρωπαίους αξιωματούχους, καθώς και με εκπροσώπους σχολών πολιτικής σκέψης ανταλλάσοντας απόψεις σχετικά με το παρόν και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Αυτό που όλοι οι συνομιλητές κατέστησαν σαφές είναι ότι η σημερινή ελληνική κυβέρνηση αποκατέστησε την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό επανακτώντας παράλληλα την εμπιστοσύνη των εταίρων. 

Η Ευρώπη είναι πλέον πρόθυμη να στηρίξει την προσπάθεια της Ελληνικής οικονομίας με ειλικρίνεια, ταχύτητα και προγραμματισμό, όπως οφείλει να κάνει για κάθε κράτος-μέλος της.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου